leszekranger11 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 W dniu roku pańskiego,Anno Domini 01.04.08 odbędzie się zjazd i wyjazd wszystkich najbliższych kolegów z forum Odkrywców, których serdecznie pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Pogotowie ratunkowe ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 raczej statysta z filmu kielich św Grala !!!pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=XcxKIJTb3Hg&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekranger11 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Prima Aprilis.Dzięki kolego Kurt za film po którym jestem pod wrażeniem.Oczywiście królika z filmu już zjadłem więc nie mamy sie co bać. Pozdrowienia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 :D więc:http://pl.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo&feature=relatedpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekranger11 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Dzięki.Aż miło być ukrzyżowanym w tak dobrym towarzystwie :> Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 polecam się na przyszłość i polecam jeśli nie widziałeś kielich św graala jak i żywot brayana klasyka !!!pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekranger11 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Oglądałem te filmy.Są dobre.Powinny być puszczane dla ludzi z Deprechą.Efekt murowany.Po prostu po oglądnięciu filmu -AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ!!!!! :>Może razem poprowadzimy kółko antydepresyjne???? POZDRAWIAM> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.