Skocz do zawartości

Kto zna takie miejscówki ?

Gafi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
BO W POLSCE panuje nazizm jeżeli chodzi o odkrycia, ja mieszkam 5 km od Czech i tam szukam i znajduję np, w id zobaczycie co, w Czechach pytałem policjanta czy można szukać, powiedział bez problemu, więc na legalu do Czech
Napisano
POMSEE i to tan kolega ma 100%racji nawet jak sie trafiło 6 ORTÓW w jednym miejscu to pierwsza myśl (albo nastempna) oby foty nie wkleic na forum... pozdrawiam wszystkich CICHO-CIEMNYCH
Napisano
panowie jak dorwę od kolegi zdjęcia z Ukrainy z wykopków to zobaczycie co to są prawdziwe fanty.pozdrawiam

kijow :( i gdzie te foty z ukrainy ??
Napisano
znam lasek na poczatku wojny zlapano tam kilkudziesieciu zydow ktuzy sie tam ukrywali ,w wojne szykali Niemcy po wojnie Ruscy las duzy o doly do dzisiaj po nich moze z 1000 ponad i nic nieznalezli szukali na slepo ale wiedzieli ze cos jest takie mieli informacje
Napisano
I na tym forum zdarzały się fajne fanty ,lecz parę lat temu ,dzisiaj jesteśmy bardziej ostrożni w chwaleniu się ,dużo tu ludzi którzy odwiedzają to forum z bo muszą to robić, aby na przykład sporządzić służbową notatkę i trafić niezorientowanego w temacie nowicjusza pytającego się np.ile jest warty mauzer wyciągnięty z dziadkowego strychu . Od jakiegoś czasu strasznie tu niebiesko .Co do złota ,skarbów i depozytów to dzięki naszemu wspaniałemu prawu jesteśmy na tyle wyedukowani że raczej gafy się nie zdarzają ,co nie znaczy że parę tysięcy poszukiwaczy kopie tylko kopiejki i boratynki ,ale póki co wszyscy rżną głupa ,my że nic nie znajdujemy a władza że nas nie ma i nie ma problema .Natomiast pojedyncze przypadki wpadek poszukiwaczy podpisuje się działaniem dla zorganizowanych grup , kolekcjonerem piromanem lub złodziejem plądrującym stanowiska archeologiczne za pomocą sprzętu elektronicznego ,żenada . Pozdro...
Napisano
Mieszkam blisko granicy z pepikami i czasami my u nich a oni u nas" ostatnio nawet doszło do konfrontacji ale chłopaki są spoko więc obyło się bez zrywania skalpów. U nich jak nie detonujesz swoich znalezisk nikt ci tyłka nie obrobi ani milicja ani leśni ludzie.
Trochę nas zazdrość zżerała ale kto by się chciał urodzić pepiczkiem :)
Swoją drogą z tą skrzynią trochę ich poniosło , ja mam taką już zamówioną tylko zapomniałem ustalić daty kiedy ją ustrzelę :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie