abcd Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 Może ktoś jest w posiadaniu lub przeglądał rosyjskojęzyczną książkę o odznakach III Rzeszy autorstwa O.Kurliewa,czy jest ona miarodajna,a zawarte w niej informacje fachowe,czy warto ją nabyć?.Wiem że istnieją doskonałe prace o tej tematyce w jęz.niemieckim,jednak rosyjski jest dla mnie bardziej przystępniejszy, w języku polskim sensownej literatury na ten temat brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Kupiłem ją kiedyś na aukcji internetowej za ok. 80 zł. Sądzę, że było warto. Z drugiej strony, wszystkie te informacje są w internecie, na którym autor zresztą bardzo mocno się oparł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustlik_Kocynder Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 -abcd-Zobacz bo warto pod typ linkiem, książka w języku polskim.http://www.historyton.pl/catalog/product_info.php?products_id=6254 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.