Skocz do zawartości

Niezwykłe znaleziska

Rekomendowane odpowiedzi

Md..md md :D Co my chcemy od niego :P ...To lapie helm az z 20 cm :) i kosztuje tylko pare stowek ( to wszyscy wiemy) ale taka reklama to juz lekka przesada :) dobrze ze tu moich fantow nie ma :) jak widac warto co nieco pozostawic bez publimacji :)

Pozdrawiam i mam nadzieje ze na ten niby b.profesjonalny wykrywazc metali juz wiecej nowych poszukiwaczy sie nie nabierze :))))

hehe - wykrywacz md widzę że jest dobrze znany. Wygląda na to że parę osób z tu obecnych się na to nabrało - muszę się przyznać że ja też - pierwszy z tej rodziny jaki wziąłem na próbę piszczał przez cały czas przestawał dopiero jak coś się namierzyło - to dopiero sprzęt - szybko go oddałem i za dopłatą wziąłem kolejne cudo bodajże model md 3006 - to był następny debeściak już kol. OnyX ładnie ubrał w słowa! Jak kupiłem xt-70 co nastąpiło stosunkowo szybko - dopiero zacząłem coś przynosić do domu a nie nabijać na darmo kilometry!

Temat pewnie poleci do towarzyskich więc dołożę swoje 3 grosze: http://www.miczel.nazwa.pl/mierzeja/trawa/ - to oglądam jak tracę chęc do poszukiwań i dopadają mnie mysli typu nic w tym lesie juz nie ma..:(" pozdrawiam.

mam pytanie moze ktos posiada jeszcze linki na takie stronki co lain załaczył zeby oczka mozna było naczieszyc tylko takie co jeszcze nie było bez załaczania rosyjskich wykopków z you tuba pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie