skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Zdobyłem rurę po panzerfauście ale ktoś zdążył ją pomalować. Jak można usunąć farbę?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Jak jest w dobrym stanie to można zmatować i pomalować no kolor który ci odpowiada(rzeczywisty).Jeśli nie to można opalarką i farba zejdzie(jeśli jest olejna)Albo szczotką drucianną zedrzeć ale niewiemy w jakim stanie jest sprzęt więc lepiej daj jakiś opis lub foty.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Próbowałem szczotką drucianą i nie schodzi. Postaram się zamieścić fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Czy jest szansa na resztki orginalnej farby pod spodem?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Pod spodem nie ma już oryginalnej farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Ja bym zmatowił i pomalowal na inny kolor(oryginalny) a jeśli chcesz koniecznie pozbyć się farby to spróbuj opalarką.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 A coś oprócz opalarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 zpalniczka lub zapałki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Skończyły mi się pomysły a może po elektrolizie by zeszła?Namocz to może w bęzynie a potem jakoś umyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 W benzynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 No dobra. Dziękuję za pomoc. Skoczę do sklepu obok po opalarkę i po robocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Szpachle też se kup.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Opalarka sprawiła się doskonale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 daj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Na pszyszłość to są środki jak np. Skansol do ściągania powłok lakierniczych. Nie wszystko dobrze traktować opalarką.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 Zdjęcia, o które prosił hanuszczak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 Myślę że taki wygląd dodaje mu uroku. Mam też głowicę (oczywiście pustą) ale brakuje mi obsady głowicy. Na allegro nie często sie znajduje. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 W zagłębieniach są resztki farby podkładowej czy rdza? Z fotek wynika że dopiero teraz czeka cie właściwe czyszczenie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 Przy szorowaniu szczotką drucianą powstawał pył który wchodził do wżerów i tak wygląda ale jest już całkowicie czysty. Nie ma tam na 100% żadnej farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 czy legalane jest kupienie panzerfausta na allegro??(samej rury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.