kadet Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 jeśli chodzi o ACE 250 to moje http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=511305#717024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felfree Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 siekaniec denara krzyżowego, dzięki Ace 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 W tym linku wszystkie moje znajdki są z 250 :)http://www.odkrywca-online.com/roadrunner-darek419-2008-,625094.html#625094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basteksf Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 niby tylko taki ACE 250 a aż ace 250 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Tygodniowy zbiór z plaży(ace 250). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Pytanie do fachowców od Asa-czy odczuwacie znaczącą różnicę w osiągach na różnych rodzajach gruntu? Spotkałem się z opinią, że Ace nie radzi sobie na lasach sosnowych etc... Jak z tym jest w praktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 latający holender - jak na tydzień to zaczepiste osiągi ma acek.Ja raz miałem przyjemność z nim pracować, na plaży nad jeziorem.Też moniaków mnóstwo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 ja latam z ace150 i nie czuje różnicy w gruncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Prezes,w ten tydzień sprzęt się zwrócił :)Na takie zabawy sprzęt bardzo dobry,lekki i prosty w obsłudze !Ale jedna uwaga:na poletku tutaj dokładnie przeczesanym ace,przespacerowałem się póżniej z xlt.Wrażenie miałem takie,jakby nikt tu wcześniej nie był !Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 ooo to jeszcze ja dorzucę swój osiąg plażowy też tylko w jeden tydzień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 te komórki też ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 też...dość często na plażowaniu" się komóreczki znajduję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Drodzy szczęśliwi posiadacze ACE 250, dziś postanowiłem po zimowej przerwie wyciągnać sprzęcik i przeszukać jakieś ciekawe poletko w pobliżu WAWY, i wiecie co w WIELKIM trudem udało mi się wyciągnąc JEDNĄ słownie JEDNĄ łuską od Mausa, ale cały sęk tkwi w tym że mój Ace poprostu zwariował czy w ktoś z posiadaczy może mi napisać czy jak macie przykladowo tą mosiężną łuskę to sygnał macie zdecydowany i w jednym z tych segmentów identyfikacji?! Do cholery chodzę z Garrettem już trzeci rok i teraz jak mam łuskę pod spodem (MOSIĘŻNĄ zaznaczam) to mam cały przekrój tych kwadracików do id...W domu sprawdziłem też tak reaguje na inne łuski...Wiem że to raczej do sprzętów powinienem wsadzić ale nie chciałem nowego topicu zakładać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 sprawdź sobie kable czy ci sie nie zwierają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 dzięki, ale które te w samym wykrywaczu czy ten od cewki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77oi Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 ten od cewki :)możne ci się obluzował tan na gwincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 albo ten od elektryki rozkrec i zobacz te kabelki sa strasznie liche ja juz 3 razy lutowalem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 no dobra dzieki za porady, jutro pobawie sie w elektryka...ale nie odpowiedzieliście że Wasze ACE dają wyraźny i jednoznaczny sygnał przy łuskach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemope Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Jeżeli chodzi o łuski z metali kolorowych to mój ACE 250 daje wyraźny i jednoznaczny sygnał. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyl Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 przy kolorkach to ACE wręcz śpiewa swą pieśń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 byc moze nie za wysoka temperatura ma na to wpływ, tez mam gareta ale wyzszy model i przy temp -3 do zero nie pokazywała mi sie skala głębokosci fantu, Jak sie ociepliło wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 mi ACE na łuska daje mi jednolity dzwiek Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 mi rowniez podobnie jak jednemu z poprzednikow po kilku godzinach przy temperetaurze w okolicach zera, wilgotnej a co najwazniejsze podczas wietrznej pogodzie czasem Ace wariuje (albo mam cala skale...albo nic), ale po ogrzaniu w samochodzie przez kilka minut wszystko wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::pushek::.. Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 ja swoim ace znalazłem od wakacji 2008 znalazłem około 100 monet, POSke, znaczek z samochodu SIMSON, i kupe innych rzeczy.Jak będe miał czas to potem wrzucę foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.