Skocz do zawartości

ace 250

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Pytanie do fachowców od Asa-czy odczuwacie znaczącą różnicę w osiągach na różnych rodzajach gruntu? Spotkałem się z opinią, że Ace nie radzi sobie na lasach sosnowych etc... Jak z tym jest w praktyce?
Napisano
latający holender - jak na tydzień to zaczepiste osiągi ma acek.Ja raz miałem przyjemność z nim pracować, na plaży nad jeziorem.Też moniaków mnóstwo ;)
Napisano
Prezes,w ten tydzień sprzęt się zwrócił :)
Na takie zabawy sprzęt bardzo dobry,lekki i prosty w obsłudze !

Ale jedna uwaga:na poletku tutaj dokładnie przeczesanym ace,przespacerowałem się póżniej z xlt.Wrażenie miałem takie,jakby nikt tu wcześniej nie był !

Pozdr !
  • 1 month later...
Napisano
Drodzy szczęśliwi posiadacze ACE 250, dziś postanowiłem po zimowej przerwie wyciągnać sprzęcik i przeszukać jakieś ciekawe poletko w pobliżu WAWY, i wiecie co w WIELKIM trudem udało mi się wyciągnąc JEDNĄ słownie JEDNĄ łuską od Mausa, ale cały sęk tkwi w tym że mój Ace poprostu zwariował czy w ktoś z posiadaczy może mi napisać czy jak macie przykladowo tą mosiężną łuskę to sygnał macie zdecydowany i w jednym z tych segmentów identyfikacji?! Do cholery chodzę z Garrettem już trzeci rok i teraz jak mam łuskę pod spodem (MOSIĘŻNĄ zaznaczam) to mam cały przekrój tych kwadracików do id...W domu sprawdziłem też tak reaguje na inne łuski...Wiem że to raczej do sprzętów powinienem wsadzić ale nie chciałem nowego topicu zakładać...
Napisano
no dobra dzieki za porady, jutro pobawie sie w elektryka...ale nie odpowiedzieliście że Wasze ACE dają wyraźny i jednoznaczny sygnał przy łuskach...
Napisano
byc moze nie za wysoka temperatura ma na to wpływ, tez mam gareta ale wyzszy model i przy temp -3 do zero nie pokazywała mi sie skala głębokosci fantu, Jak sie ociepliło wszystko wróciło do normy
Napisano
mi rowniez podobnie jak jednemu z poprzednikow po kilku godzinach przy temperetaurze w okolicach zera, wilgotnej a co najwazniejsze podczas wietrznej pogodzie czasem Ace wariuje (albo mam cala skale...albo nic), ale po ogrzaniu w samochodzie przez kilka minut wszystko wraca do normy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie