Skocz do zawartości

ace 250

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
Drodzy szczęśliwi posiadacze ACE 250, dziś postanowiłem po zimowej przerwie wyciągnać sprzęcik i przeszukać jakieś ciekawe poletko w pobliżu WAWY, i wiecie co w WIELKIM trudem udało mi się wyciągnąc JEDNĄ słownie JEDNĄ łuską od Mausa, ale cały sęk tkwi w tym że mój Ace poprostu zwariował czy w ktoś z posiadaczy może mi napisać czy jak macie przykladowo tą mosiężną łuskę to sygnał macie zdecydowany i w jednym z tych segmentów identyfikacji?! Do cholery chodzę z Garrettem już trzeci rok i teraz jak mam łuskę pod spodem (MOSIĘŻNĄ zaznaczam) to mam cały przekrój tych kwadracików do id...W domu sprawdziłem też tak reaguje na inne łuski...Wiem że to raczej do sprzętów powinienem wsadzić ale nie chciałem nowego topicu zakładać...

mi rowniez podobnie jak jednemu z poprzednikow po kilku godzinach przy temperetaurze w okolicach zera, wilgotnej a co najwazniejsze podczas wietrznej pogodzie czasem Ace wariuje (albo mam cala skale...albo nic), ale po ogrzaniu w samochodzie przez kilka minut wszystko wraca do normy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie