Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.III

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 455
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No właśnie. Świeta idą a tu takie nastroje?
Proponuję jakieś spotkanie przed Świętami. Oczywiście w weekend. Jakieś małe piwko i podsumowanie sezonu (który na dobrą sprawę ze wzgledu na pogodę jescze może trwać)
A może są jakieś newsy w sprawie wiadomej, toczącej się już kilka miesięcy?

Pozdr.
Piotrek
Napisano
To jak Panowie zimowy sen????????
proponuje jakis wypad w teren pogoda calkiem niezła na kopanie .........:P a i mamy nowego kolege z wykrywaczem .......
pzdr
Napisano
Witam,
Panowie, a może by w niedzielę wypad zrobić...taką przerwę w świątecznych przygotowaniach?
Widzę, że Dykta się pisze...
Co wy na to?

Pozdrowienia
Zapracowany Mariusz
Napisano
Uzgodniliśmy z Omi'm wyjazd na drogę" w niedzielę. Info co to za droga" u mnie lub u Omi'ego.
Kwestię miejsca spotkania ustalimy na forum.

Mariusz
Napisano
No to Panowie spotykamy się w niedzielę na stacji benzynowej na ul. Łódzkiej (koło pływalni). Godzina 10.00.
Dykta na mialu zaraz będziesz miał info o miejscu gdzie jedziemy.
Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
HE HE Panowie po tak udanym wyjezdzie proponuje teraz spotkanie wigilijne przy chmielowym opłatku czekam na propozycje gdzie i kiedy
pzdr.omi30
Napisano
jak wstepnie ustalilismy z Mariuszem spotkanie w Kaliszu w srode popołudniu około 19 na złotym rogu -bedzie to spotkanie przy chmielowym opłatku
pzdr.omi30
Napisano
Wszystkim nieobecnym na wczorajszym spotkaniu przy chmielowym opłatku oraz ich Najbliższym życzę zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2005 Roku.

Pozdr.
Piotrek
Napisano
Witam,
Ja również dołączam się do życzeń. Dużo zdrowia i cierpliwości.
A tak na marginesie to jakby człowiek zapału dostał po tym spotkaniu. Dużo tem atów, dużo chęci, jest i zapał. Oby go starczyło.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
CHŁOPAKI SPEŁNIENIA MARZEŃ,ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT,JAK RÓWNIERZ TAKIEGO ZNALEZISKA JAK W TYM ROKU :-) I ZEBY PO SWIETACH WAS BRZUSZKI NIE BOLAŁY ;-)
Napisano
KOLEDZY Z OKAZJI NADCHODZĄCEGO NOWEGO ROKU A.D.2005 ŻYCZE WAM SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ SAMOREALIZACJI JAK I ZDROWIA
pzdr.omi30
Napisano
Oj Panowie, nawet strach pytac co zwiastuje ta cisza w eterze; chyba akcja jakas duza akcja sie kroi !! Nie trzymajcie tak w niewiedzy ;)
Napisano
Witam,
Przepraszam, że nie odzywałem się tak długo. Panowie muszę wam w związku z tym coś zakomunikować:
od godz. 1.10 w dniu dzisiejszym jestem OJCEM! MAM CÓRKĘ!!!!

Mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie