marek123 Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 robimy cos chłopaki????nudno troche:)mariusz jak tam znaleziska robiłes cos ??? gdybys mogł wrzuc tez ta gruche do elektrolizy i ta stopke,,,,,pzdr
Dykta Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 No chlopaki,faktycznie nudno. Kiedy ma byc teraz jakies spotkanie albo wyprawa w teren? Moze uda mi sie wrocic z Lodzi?Marek, nie moge wogole otworzyc zalacznika w Twoim mailu. Wyslij mi jeszcze raz ta fotke ale z innym rozszerzeniem (najlepiej .jpg) lub wrzuc ja na forum.A, na allegro sa kola do Sdkfz250, przynajmniej wlasciciel tak pisze.Bez odbioru do soboty w nocy...Pozdr.Piotrek
omi30 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 napewno spotkamy sie w sobote w kaliszu reszta do dogadania o której i gdzie
Dykta Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 No to mnie nie bedzie w sobote.Moze w niedzieli uczcilibysmy rocznice powstania GKO???Co Wy na to???A tutaj jest link do aukcji z kolami Sdkfz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=34069778Pozdr.Piotrek
omi30 Napisano 3 Listopad 2004 Autor Napisano 3 Listopad 2004 no cóz mozemy spotkac sie w niedziele jesli inni członkowie nie maja nic przeciwko
Passy Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Mnie też pasuje niedziela.Ale co organizujemy:spotkanie rocznicowe,czy wypad w teren?Jako świeżo upieczony posiadacz piszczałki wolałbym teren.Pozdrawiam.Kazik
omi30 Napisano 3 Listopad 2004 Autor Napisano 3 Listopad 2004 oki wiec niedziela a co do planów niech sie wypowie reszta ja tez wole teren :-)
Mariusz Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Witam,Może być w terenie. Omi zadzwoń do mnie gdzie pojedziemy. Muszę dać znać do konserwatora.Aha, zadzwoń do Kowala, a ja uruchomię Darka i Sławka. Tylko czy się zabierzemy, bo ja w niedzielę nie będę dysponował samochodem.Wydaje mi się jednak, że rocznicowe spotkanie przy piwie też może się odbyć, ale oczywiście w innym terminie.PozdrawiamMariusz
Mariusz Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Cześć,Marek nie oczekuj, że ktoś na forum napisze ci gdzie jedziemy i po co. Do tego są telefony. Mieszkasz bliżej Ostrowa niż Kalisza więc w sprawach transportu kontaktuj się z Omi. No i na marginesie; zaproponuj telefnicznie czasami miejsce, gdzie moglibyśmy jechać. Patrzę za okno i jestem przerażony pogodą. Jeżeli będzie padać, to nici z wyjazdu.Dziś pod wieczór będziemy mogli umówić się co do miejsca i godziny spotkania. Jeszcze musimy z Omi-m ustalić jakim taborem dysponujemy.PozdrawiamMariusz
marek123 Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 mariusz no przeciez nie oczekuje tego ze napiszesz mi gdzie i po co jedziemy :) pytałem tylko czy wogole cos robimy w niedziele ??? pzdr
Mariusz Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Marek zwróć uwagę, że już ustaliliśmy plan na niedzielę (patrz posty wyżej) oczywiście jeżeli pozwoli pogoda.Pozdrawiam Mariusz
omi30 Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 oki panowie jutro o 9 rano w Kaliszu -Marek ja wyjade z ostrowa około 8.30 jak masz ochote sie zabrac to napisz gdzie bedziesz czekałKazik do ciebie dotrzemy około 10 tam gdzie sie umawialismy pzdr.omi30
omi30 Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 no cóz Panowie ostatnie spotkanie w terenie nie wypaliło ze wzgledu na pogode to moze wypali spotkanie przy piwku w czwartek,skoro pogoda taka barowa a my mamy co uczcic :-)prosze o konkrety gdzie i o której pzdr.omi30
Mariusz Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Witam,No tak Omi, miałem to zaproponować, ale jestem zawalony robotą...no ale cóż...Jestem za. Proponuję Kalisz. Może nie Sphinx, gdzie w zasadzie powstała grupa (pamiętasz Omi?), ale na Złotym Rogu. Proponuję czwartek, godz. 20.00. Co wy na to?Omi, czy masz jakis kontakt z Lucą. Byłby cholernie potrzebny. Chodzi o sprawę gen. Skalskiego.PozdrawiamMariusz
omi30 Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Luca jeszcze siedzi za kanałem :-) nad którym latał Skalski
marek123 Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6129714821&rd=1&ssPageName=WDVWmariusz cos dla ciebie...........:)
marek123 Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6129713939&rd=1i jeszcze jedno;) targ
Passy Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Generał Skalski nie żyje.Uważam,że przedstawiciele naszej grupy powinni pojechać na pogrzeb.Tak mało mamy już prawdziwych bohaterów.
marek123 Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 szkoda że Odszedł w takich okolicznosciach:(
omi30 Napisano 13 Listopad 2004 Autor Napisano 13 Listopad 2004 no cóz mysle ze w miare mozliwosci czasowych kto moze to powinien sie wybrac na pogrzeb asa lotnictwa tylko gdzie i kiedy bedzie nasz bohater pochowany ? wiadomo juz?
Passy Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 Obserwuję Forum Główne i może dowiem się na czas o dacie pogrzebu GENERAŁA.Ja chciałbym pojechać.Gdyby ktoś wcześniej dowiedział się o terminie pogrzebu,proszę o kontakt.PozdrawiamPassy
Luca Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 Uszanowanie !!Ehh plakac sie chce z zalu gdy mysle o Waszych wypadach i spotkaniach.. Buu.. Ja chce spowrotem do Ostrowa !! Przechyle tez tu kilka puszek Guinessa z okazji rocznicy GKO !! Jestem Panowe z Wami !! Btw, szykuje sie do zimowego wyjazdu do Normandii. Zdam relacje po.Mariusz, jesli ta sprawa do mnie jest aktualna to napisz prosze na luca.d@op.plPozdrawiam !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.