Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.III

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
robimy cos chłopaki????
nudno troche:)
mariusz jak tam znaleziska robiłes cos ???
gdybys mogł wrzuc tez ta gruche do elektrolizy i ta stopke,,,,,
pzdr
  • Odpowiedzi 455
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No chlopaki,
faktycznie nudno. Kiedy ma byc teraz jakies spotkanie albo wyprawa w teren? Moze uda mi sie wrocic z Lodzi?
Marek, nie moge wogole otworzyc zalacznika w Twoim mailu. Wyslij mi jeszcze raz ta fotke ale z innym rozszerzeniem (najlepiej .jpg) lub wrzuc ja na forum.
A, na allegro sa kola do Sdkfz250, przynajmniej wlasciciel tak pisze.

Bez odbioru do soboty w nocy...

Pozdr.
Piotrek
Napisano
No to mnie nie bedzie w sobote.
Moze w niedzieli uczcilibysmy rocznice powstania GKO???
Co Wy na to???
A tutaj jest link do aukcji z kolami Sdkfz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=34069778

Pozdr.
Piotrek
Napisano
Mnie też pasuje niedziela.Ale co organizujemy:spotkanie rocznicowe,czy wypad w teren?Jako świeżo upieczony posiadacz piszczałki wolałbym teren.
Pozdrawiam.
Kazik
Napisano
Witam,
Może być w terenie. Omi zadzwoń do mnie gdzie pojedziemy. Muszę dać znać do konserwatora.
Aha, zadzwoń do Kowala, a ja uruchomię Darka i Sławka. Tylko czy się zabierzemy, bo ja w niedzielę nie będę dysponował samochodem.
Wydaje mi się jednak, że rocznicowe spotkanie przy piwie też może się odbyć, ale oczywiście w innym terminie.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Cześć,
Marek nie oczekuj, że ktoś na forum napisze ci gdzie jedziemy i po co. Do tego są telefony. Mieszkasz bliżej Ostrowa niż Kalisza więc w sprawach transportu kontaktuj się z Omi. No i na marginesie; zaproponuj telefnicznie czasami miejsce, gdzie moglibyśmy jechać.
Patrzę za okno i jestem przerażony pogodą. Jeżeli będzie padać, to nici z wyjazdu.
Dziś pod wieczór będziemy mogli umówić się co do miejsca i godziny spotkania. Jeszcze musimy z Omi-m ustalić jakim taborem dysponujemy.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Marek zwróć uwagę, że już ustaliliśmy plan na niedzielę (patrz posty wyżej) oczywiście jeżeli pozwoli pogoda.
Pozdrawiam
Mariusz

Napisano
oki panowie jutro o 9 rano w Kaliszu -Marek ja wyjade z ostrowa około 8.30 jak masz ochote sie zabrac to napisz gdzie bedziesz czekał
Kazik do ciebie dotrzemy około 10 tam gdzie sie umawialismy
pzdr.omi30
Napisano
no cóz Panowie ostatnie spotkanie w terenie nie wypaliło ze wzgledu na pogode to moze wypali spotkanie przy piwku w czwartek,skoro pogoda taka barowa a my mamy co uczcic :-)
prosze o konkrety gdzie i o której
pzdr.omi30
Napisano
Witam,
No tak Omi, miałem to zaproponować, ale jestem zawalony robotą...no ale cóż...
Jestem za. Proponuję Kalisz. Może nie Sphinx, gdzie w zasadzie powstała grupa (pamiętasz Omi?), ale na Złotym Rogu. Proponuję czwartek, godz. 20.00. Co wy na to?
Omi, czy masz jakis kontakt z Lucą. Byłby cholernie potrzebny. Chodzi o sprawę gen. Skalskiego.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Generał Skalski nie żyje.Uważam,że przedstawiciele naszej grupy powinni pojechać na pogrzeb.Tak mało mamy już prawdziwych bohaterów.
Napisano
no cóz mysle ze w miare mozliwosci czasowych kto moze to powinien sie wybrac na pogrzeb asa lotnictwa tylko gdzie i kiedy bedzie nasz bohater pochowany ? wiadomo juz?
Napisano
Obserwuję Forum Główne i może dowiem się na czas o dacie pogrzebu GENERAŁA.Ja chciałbym pojechać.Gdyby ktoś wcześniej dowiedział się o terminie pogrzebu,proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Passy
Napisano
Uszanowanie !!
Ehh plakac sie chce z zalu gdy mysle o Waszych wypadach i spotkaniach.. Buu.. Ja chce spowrotem do Ostrowa !! Przechyle tez tu kilka puszek Guinessa z okazji rocznicy GKO !! Jestem Panowe z Wami !! Btw, szykuje sie do zimowego wyjazdu do Normandii. Zdam relacje po.
Mariusz, jesli ta sprawa do mnie jest aktualna to napisz prosze na luca.d@op.pl
Pozdrawiam !!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie