szpadelkomando Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 Na tym samym wypadzie co pukawkę z sąsiedniego postu, dorwałem taka puchę. Niby jak zwykła niemiecka ale nie to samo. Mogę prosić o wyjaśnienie co to dokładnie?pozdr
szpadelkomando Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 I dla porównania ze zwykłą niemiecką...
bjar_1 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Pojemnik na maskę pgaz. wz.30, późniejsze wyższe i z innym zamykaniem to wz.38.
8total4 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 a ja mam niską z tym 'innym zamykaniem', jak w nowszych.wyszla z ziemi w takim stanie?pozdro!
szpadelkomando Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Nie, nie z ziemi;) aż takiego szczęścia to nie mam. To fant ze złomu (tym razem przywiozłem tą niemiecką, jak to bjar napisał wz. 30, polską puszkę na p-gaz wz. 24 i Cebrę, która jest w innym watku). Na skupie został jeszcze miotacz płomieni;D już sobie go odpuściłem bo mi już się go na bagażnik ne chciało upychać;))pozdr
Pytanie
szpadelkomando
Na tym samym wypadzie co pukawkę z sąsiedniego postu, dorwałem taka puchę. Niby jak zwykła niemiecka ale nie to samo. Mogę prosić o wyjaśnienie co to dokładnie?
pozdr
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.