jackass wh Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Witam piszcie i dodajcie zdjęcia waszych wykopków brytyjski ja mam już brena co najciekawsze ze złomu . pozdr. Jackass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 oczywiści kolega sobie napewno żartuje bo znając obowiązujące w Polsce prawo wie że nie może posiadać takich brzydkich zabronionych prawem eksponatów-bo posiadanie takich fantów ściągnąć mogłoby na niego konsekwencje w postaci porannej wizyty wielu niebieskich panów ciekawych jak to taki bren wygląda i wielu nieprzyjemnności potem (nawet choćby fanty były tak skorodowane że tylko jako maczugi można by ich użyć to w polskim chorym prawie nie wolno nic takiego mieć),a zdjęcie dostał od kogoś znajomego kto znalazł je w necie prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 a co to jest sprzed" kolego Jackass? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 jaki tam bren, przecież to jest klucz do rur, prawda? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Oczywiście , ale w dalszym ciągu nikt nic nie napisał o swoich znaleziskach brytyjskich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Ja posiadam guziki Commonwealth i jeden Royal Artilerry :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Jeśli ktoś umieszcza zdjęcia powinien liczyć się z konsekwencjami, dajcie spokój z głupimi uwagami i nie psujcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Pocisk 2 funtowy.Bez ładunku, sama stal i mosiężny pierścień.Posiadał jedynie smugacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Miejsce gdzie kiedyś był smugacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 W tym wypadku (Bren) to o ile nic nie pominalem z listy istotnych elementow broni, to moze byc legalne.Lufa wraz z komora nabojowa w Brenie sa szybkowymienialne, i na fotce ich nie ma, podobnie nie ma zamka.Tutaj widac komplet:http://world.guns.ru/machine/mg10-e.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 (...)Art. 5. 1. Gotowe lub obrobione istotne części broni lub amunicji uważa się za broń lub amunicję.2. Istotnymi częściami broni palnej i pneumatycznej są: SZKIELET BRONI, baskila, lufa, zamek, komora zamkowa oraz bęben nabojowy.(...)":)))Pozdrawiam.PSSorki za off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Czyli pominalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.