Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Niemiecka skrzynka na amunicję do haubicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Bok - pod uchwytem kaliber 2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Skrzynka na bandaże i ich 4 sztuki, które się ostały. Napis na skrzynce wskazuje na miejsce pochodzenia HEIDENHEIM [ miejscowość,w której odbywało się szkolenie wcześniej opisanego Polaka ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Amerykańska skrzynka na racje żywnościowe K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Inna strona - producent i data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Spód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Guzik rozpoznany jako guzik Marynarki wojennej królestwa Serbów i Chorwatów, czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Na pchlim targu za 5 zł. Oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Hałerek, wz.17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Popielniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Z grawem:Dem Techn. Leiter zum Geburtstagdie Gefolgschaft Aviacijos DirbtuvesKaunas, 18.4.42Dyrektorowi Technicznemu na urodzinyzałoga Warsztatów LotniczychKowno, 18.4.42Czy ktoś wie coś więcej o tych Warsztatach? Popielczniczka jest z lekkiego stopu i kształtem przypomina przekrój śmigła, czy jest tylko tak stylizowana, czy mogła być wykonana faktycznie z jakiejś części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Dwie kule armatnie, oddałem je jednak koledze po fachu, który je kolekcjonuje. Pruska i francuska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Mój ulubiony fant. Gapa z torby/sakwy Gdańskiego Policjanta, tak została zidentyfikowana przez mojego brata, ale czy na pewno? ma ktoś może jakieś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Na koniec końców. 3 fanty mojego wujka [ ma fajnie bo ma zezwolenie na broń ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Rewolwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 jakaś samoróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 zbliżenie zamka... [ samoróbka... ale nie wujek robił ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Luger... moje marzenie...wujka trafienie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Na razie koniec... mam nadzieję że tylko na razie i że wkrótcę dorobię sie swojej piszczałki.PozdrawiamNoah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 No stary powiem szczeże ,że nie spodziewałem sie tak fajnych fantów :)) Fajna kolekcja !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 *szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Dzięki... w sumie ja też się nie spodziewałem. Robiąc zdjęcia dopiero wszystko ogarnąłem:) Jak na początek, choć już kilkuletni, aczkolwiek bez większych starań i planowanych akcji i bez wykrywacza to całkiem jestem zadowolony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 8total4 wg mnie Lebele wcześniejsze niż wrześniowe, ale może i masz rację... pozycja mało charakterystyczna dla działań drugowojennych, ale może jakaś niewielka potyczka miała tam miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/dsc06996.jpgchyba 7,62x17 SR Browningto raczej nie to, kal. 6,35 (?)- albo zbliżony, może pomiar nie dokładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Oj Noah Noah ,robisz wujkowi koło pióra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.