kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Neptuniak słuchaj klikasz prawym na zdjecie i dajesz edytuj zdjecie otwiera Ci sie w PAINCIE :PP potem wciskasz skrót ctrl +w jednoczesnie potem wyskoczy Ci okienko...wpisujesz w dwóch pierwszyk ramkach 50 i 50 i zdjecie Ci sie pomniejsza potem jesli bedziesz miał duze to powtórz to i zapisz i to wszystko :)
yarek Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 Co z weekendem? Robimy coś? Dawid melduj jak koszulka, doszła do Ciebie?
suchy ss Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Koszulka jeszcze nie doszla bo wczoraj pienadze dopiero wplacilem, w weekend moge ejchac w niedziele oczywiscie;] i mam nadzieje ze pojade bo juz 3tydnie w terenie mnie nie widzieli:PPS. Neptunak ja zmniejszam zdjecia programem z cyfrowki, ale metoda przez painta tez jest dobra tylko mniej dokladna i gozej z ustawieniem pikseli.
QB@ Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Ja zmniejszam przez Microsoft Office Picture Manager - bardzo prosta obsługa i nie trzeba ręcznie ustawiać jaką wielkość musi mieć obrazek, tylko sie klika Compress picture - - > Documents i masz obrazek w sam raz na odkrywce.
isiu66 Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Witam ja pisze sie na sobote :) bo niedziela mi nie pasuje ;/;/
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 To chyba najcięższe znalezisko z naszego wypadu
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 a to moja najładniejsza boratynka po wstępnej elektrolizie
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 teraz sie jeszcze moczy w oliwce, ale za parę dni znowu elektroliza aby zrzucić resztę kamienia i osadu potem kurtka kąpiel argentum i znowu oliwka
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 fort wędrowiec, Węgierska górka z ostatniego weekendu
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 To budynek arsenału ostrzelany przez ruskich. Węgry w samym centrum miasta obok siedziby premiera!!!! Wzgórze zamkowe. Tak dla pokazania zszokowało mnie to jak byłem na wycieczce, wszystko odrestaurowane tyko nie to
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 to tez Węgry wzgórze Gelerta, opelotka ruska produkcja
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.