Skocz do zawartości

M.O.T. - Mysłowice Oszacht Team IV.2008

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Neptuniak słuchaj klikasz prawym na zdjecie i dajesz edytuj zdjecie otwiera Ci sie w PAINCIE :PP potem wciskasz skrót ctrl +w jednoczesnie potem wyskoczy Ci okienko...
wpisujesz w dwóch pierwszyk ramkach 50 i 50 i zdjecie Ci sie pomniejsza potem jesli bedziesz miał duze to powtórz to i zapisz i to wszystko :)
Napisano
Koszulka jeszcze nie doszla bo wczoraj pienadze dopiero wplacilem, w weekend moge ejchac w niedziele oczywiscie;] i mam nadzieje ze pojade bo juz 3tydnie w terenie mnie nie widzieli:P

PS. Neptunak ja zmniejszam zdjecia programem z cyfrowki, ale metoda przez painta tez jest dobra tylko mniej dokladna i gozej z ustawieniem pikseli.
Napisano
Ja zmniejszam przez Microsoft Office Picture Manager - bardzo prosta obsługa i nie trzeba ręcznie ustawiać jaką wielkość musi mieć obrazek, tylko sie klika Compress picture - - > Documents i masz obrazek w sam raz na odkrywce.
Napisano

teraz sie jeszcze moczy w oliwce, ale za parę dni znowu elektroliza aby zrzucić resztę kamienia i osadu potem kurtka kąpiel argentum i znowu oliwka

Napisano

To budynek arsenału ostrzelany przez ruskich. Węgry w samym centrum miasta obok siedziby premiera!!!! Wzgórze zamkowe. Tak dla pokazania zszokowało mnie to jak byłem na wycieczce, wszystko odrestaurowane tyko nie to

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie