kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Neptuniak słuchaj klikasz prawym na zdjecie i dajesz edytuj zdjecie otwiera Ci sie w PAINCIE :PP potem wciskasz skrót ctrl +w jednoczesnie potem wyskoczy Ci okienko...wpisujesz w dwóch pierwszyk ramkach 50 i 50 i zdjecie Ci sie pomniejsza potem jesli bedziesz miał duze to powtórz to i zapisz i to wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Co z weekendem? Robimy coś? Dawid melduj jak koszulka, doszła do Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Koszulka jeszcze nie doszla bo wczoraj pienadze dopiero wplacilem, w weekend moge ejchac w niedziele oczywiscie;] i mam nadzieje ze pojade bo juz 3tydnie w terenie mnie nie widzieli:PPS. Neptunak ja zmniejszam zdjecia programem z cyfrowki, ale metoda przez painta tez jest dobra tylko mniej dokladna i gozej z ustawieniem pikseli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Ja zmniejszam przez Microsoft Office Picture Manager - bardzo prosta obsługa i nie trzeba ręcznie ustawiać jaką wielkość musi mieć obrazek, tylko sie klika Compress picture - - > Documents i masz obrazek w sam raz na odkrywce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Witam ja pisze sie na sobote :) bo niedziela mi nie pasuje ;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 A ja mogę i na sobotę na niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 To chyba najcięższe znalezisko z naszego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 dowody zbrodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 wymiatacz w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 nooo tak jakby to powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 a to moja najładniejsza boratynka po wstępnej elektrolizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 teraz sie jeszcze moczy w oliwce, ale za parę dni znowu elektroliza aby zrzucić resztę kamienia i osadu potem kurtka kąpiel argentum i znowu oliwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 fort wędrowiec, Węgierska górka z ostatniego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 małe trafienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 ckm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 kolejny ślad trafienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 To budynek arsenału ostrzelany przez ruskich. Węgry w samym centrum miasta obok siedziby premiera!!!! Wzgórze zamkowe. Tak dla pokazania zszokowało mnie to jak byłem na wycieczce, wszystko odrestaurowane tyko nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 to tez Węgry wzgórze Gelerta, opelotka ruska produkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Też się piszę na niedzielę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Tez sie pisze na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Czy ktoś kojarzy to miejsce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.