suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Panowie pierwsza koszulka zamowiona, jak dojdzie podesle zdjecie, Yarek z imionami bardzo dobry pomysl ale obawiam sie ze kazdorazowo cena koszulki dla kazdego wzrosnie o 20zl za wykonanie projektu dla kazdego loga z innym imieniem:/ zadalem im te pytanie i czekam na odpowiedz;]Takiego maila dostalem od Nich, ile bedzie kosztowac koszt np. 10 koszulek bez nadruku imionKoszt dwustronnych nadrukow na koszulce FOTL 165g/m2 wyniesie 24.90zl x 10szt + koszt przygotowania projektu wektorowego 20zl + przesylka 7zlRazem 276zl.Technika nadruku fleks.To trwaly nadruk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 świetny pomysł z tym imieniem, chyba żeby na ten cel zagospodarować boczną stronę rękawka. To tylko moja luźna sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Zamowilem koszulke z imieniem bo to na cene nie wplynie, jesli sie Wam spodoba to zamowimy hurtowo;]mysle ze koszt 1 koszulki wyniesie ok 27/28zl wliczajac przesylke i koszt tego projektu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Super. Dawid mogłeś dać wcześniej znać, że zamawiasz, bo ja też bym się pisał na 1 XL-kę.PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam ja też koszulkę biorę L". A co do forum by można pomyśleć na darmowym np. fora.pl. Zawsze wiadomo kto nasze posty czyta więcej info można pisać i fotki wklejać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Panowie spokojnie;] najpierw niech zrobia jedna i zobaczymy jak bedzie wygladac;] koszulka powinna byc na poczatku przyszlego tygodnia, jesli sie Nam spodoba do kazdy z Was poda rozmiar koszulki ilosc i kolor(czarny albo bialy, no chyba ze ktos chce rozowy:P)i ja wtedy je zamowie, wplace pieniadze a rozliczymy sie jak dojda i dostaniecie je do rak wlasnych, czy moze tak byc? Aha wystapil maly problem, Pan z tej firmy mi odpisal ze logo na lewej piersi jest zbyt obszerne i dali pomysl zeby dac tylko chopka i pod nim imie, negocjuje zeby dali chociaz z przodu nad chlopkiem skrot M.O.T. a pod imie.na zalaczonym zdjeciu ktore otrzymalem widac przykladowy wyglad bialej koszulki bez imienia i bez zmienionego jeszcze logo na piersi, jak sie podoba? dla mnie bomba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 wlasnie orzymalem zdjecie nowego projektu, tak to bedzie wygladac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Witam czarna jest zajefajna :) jak bedziesz mial juz ta jedna to przyjade do ciebie ja luknac :) pozdro Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 ok, a biala tez fajna chyba tez se biala wezme;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Koszulka zajefajna ;D dla mnie proszę czarną L i KUBA" naturalnie ;) a co z imieniem na ramieniu ? ie przeszedł" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Robimy w niedziele jakiś wypad ? gojgoj co z wykrywacze ? naprawili ci go już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 oni nie robia nadrukow na ramieniu;/ ja niestety w neidziele odpadam ale w sobote moglbym gdzies skoczyc po nocce od razu;] ale chyba nawet to odpada bo am lac:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Panowie jedzioecie kajs jutro? ja bym mogl jechac ale ok 12 musialbym byc juz w domQ wiec jedynie jakis lokalny wypadzik wchodzi w gre.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Suchy ja odpadam dopiero w czwartek ale dopiero gdzies tak od 12 :) a co taka cisza byla nikt nic nie pisal a wogule byl ktos na kopanku jak tak to sie chwalic fantami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 To jedziemy jutro gdzieś czy nie, (bo mnie strasznie ciągnie do saperki ;-) ) ?? Może uzbierają się ze 3 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 WitamJa w domciu, a jak wy tam? Pojechał ktoś, gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ja siedzei takze w domQ:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Witam moze jakis wypadzik w czwartek tak od 12:) jest ktos chetny ???? Pozdro Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 kk67 pokopałes cos??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 wyszło troch fotki dam wieczorem dam je na identyfikacje i na nasze m.o.t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Hej czym zmieniacie rozmiar zdjęć?? Bo chciałem wkleić parę a cholera cały czas za duży rozmiar zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 wypad na lubelszczyzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.