suchy ss Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Naprawde zdjedcia zaporowe..:o, to nie koniecznie czechy:)eh znalesc taki skarbik:PWesolych Świat Panowie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania.życzy Rafał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT życzy wszystkim wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 dwa baranki trzy kurczaki poszły bimber pędzić w krzaki a na święta bestie cwane są kompletnie już pijane baran poszedł kimnąć w kont życząc wam wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Święta święta i po świętach............ Panowie kiedy planujemy jakiś wypad???? (no jak przestanie sypać śnieg :-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 na sobote albo niedziele jestem chetny organizowac ekipe i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 24 Marzec 2008 Autor Share Napisano 24 Marzec 2008 Ja chyba pojadę na narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Witam wszystkich po świątecznej przerwie. Ja chyba nie pojadę bo jeszcze wykrywki nie dostałem z naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 ja jak juz mowilem weekend mam wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Witam no panowie piekna mamy zime tej wiosny hehe ale od piatku ma sie juz o cieplic :) a w liked ja robie wiec odpadam ale na nastepny tydzien moge jechac :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Jak sie pogoda zmieni to w niedziele morzna cos pomyślecpzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Ja się oczywiście piszę na niedzielę. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 koledzy moze wypad na jure co wy nato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 koledzy niedziela plus 15 pogoda super kto jedzie dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Ja jadę na bank. KK to możemy jechać razem autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 A ja tak liczyłem na te narty, cholera znowu to kopanieHe, he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 W weekend jak pojedziemy kopać to wezmę coś co wykopałem za płotem obok domu. Może wy to jakoś zidentyfikujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 To kto by jeszcze pojechał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 A może gdzieś dalej?Macie coś do zaproponowania?Można by podjechać gdzieś dalej z samego rana?Kuba jak tam twoje miejscówki I-szo wojenne.Wpadłyby może jakieś klamerki?co wy na to panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Podobno tak, ja fragment rozmowy z kumplem (ten co polecil miejscowe) przeslałem suchemu, jak masz z nim dobry kontakt to ci powie mniej wiecej o co chodzi, bo ja nie mam do ciebie PW. Mowil ze jak sie zdecydujemy to nas pokieruje.Pozdrawiam QB@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Hej. A kiedy ten wyjazd??? Ja w sobotę pracuje niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Wyjazd w Niedzielę. Szczegóły jeszcze do obgadania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 mnie interesuje wyjazd na jure w niedziele jestem gotowy o godzinie 6 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Suchy - Jedziesz ? Ja będe czekać na Niwce, jeżeli to nie będzie problem. Może by nieco wcześniej wyruszyć ? przecież mamy juz upatrzone to i owo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.