Skocz do zawartości

Banachy???

mlody00

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. kopał ktoś z was kiedyś w lasach w małej miejscowości na Podkarpaciu BANACHY" z tego co wiem to walki toczyli tam partyzanci.
Napisano
Owszem, ja w sumie nie jestem miejscowy ale byłem kilka razy i potwierdzam. 01 dalton, może ty wiesz coś więcej co to jest takie poryte zaraz za ogrodzeniem cmentarza, bo doły są tam wielkie? Miejscowi mówią coś o lejach po bombach, ale to niemożliwe, w tym miejscu, to bardziej wygląda na jakies miejsce do pozyskiwania pisaku, ale kto robiłby cos takiego zaraz za ogrodzeniem cmentarza??!
Napisano
Hmm raczej niebardzo, chociaż można próbować, w miejscu w którym stała polska armia teren nieciekawy, blisko bagna. wiec jak nawet zostanie ci jakas łuska do wygrzebania to jak bedziesz wyciągał to sie w rękach rozpadnie. Po ludziach tez nic nie ma bo swoją robotę zrobiła ekipa z muzeum w Biłgoraju. Swoja droga skad jesteś?? Spr. maila
Napisano
Witam. Jestem ze Stalowej Woli więc rzut beretem do Banachów,czy warto szukac ? myślę że zawsze jest warto tylko nie ma co się nastawiac na jakieś rarytasy , bo po pierwsze teren przeszukany po drugie jak pisze kolega powyżej teren podmokły i metal bardzo gnije .Mój mail to 01dalton@vp.pl. Pozdr.
  • 5 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie