Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.II

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
jest to wykop z sobotniego wypadu z wykrywaczem. Klamra jest w dobrym stanie i myslę, że jest to oryginał." hehehehhehehehehehe koleś sam wykopał i myśli, że to oryginał ale'm się ośmiał.
dziwi mnie tylko obecność w licytujących osób DC-4001 i kklokki, z reguły biorą rzeczy oryginalne, pewne i ciekawe, a tu skifa.
Tu nie ma co myśleać, trz'a robić swoje i uderzyć w puchara. Pozdro
Napisano
błone -nie chciałem tego pisać -bo to oczywiste ! ale pewni ludzie udają,- że tego nie widzą heheheheh- ale ci którzy nie siedzą w temacie ufają ludziom na aukcjach -i padają ofiarami zwykłych naciągaczy -sam dostałem pare maili -od chandlarzy z wyzwiskami z aledrogo jak zaczełem ostrzegać kupujących tak wiem co napiszecie -że jestem chory - a ci co dają takie opisy aukcji to nie ?? heheheh -cena tego pięknego wykopu już 113 zeta hehehehe-pozdro
Napisano

Niestety, ale te klamry za 25 zeta z allegro (i aluminiowa i metalowa) NIE NADAJĄ się do rekonstrukcji Wehrmachtu...
Co więcej, fantazyjne wzory wykonane przez autora można sobie obejrzeć tu: http://www.das-koppelschloss.de/startseite1.htm (potem Kopien i Fantasieprodukte, dla Admina: nie znam autora link jest dla informacji) Nazwa działu sama tłumaczy dlaczego te zdjęcia tam się znalazły. A porządne kopie to z tego co słyszałem np. Maciej Koziczak rozprowadza, a nawet jeżeli ktoś już ma tą za 25 zeta to po jakimś czasie mimo woli zmieni, bo widełki w nich to lubią sobie popękać ;) .

Pozdrawiam

Napisano
Co to ma wspólnego z tematem KOLEKCJE KLAMER? chyba pomyliłeś i dział i temat...a twój post i tak nic wielkiego nie wnosi bo to akurat wie kazdy, my te 'kopie' nazywamy 'pokurczami' ; )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie