huk 100 Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 piękny wykop :):)http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=342685913
MK Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 jest to wykop z sobotniego wypadu z wykrywaczem. Klamra jest w dobrym stanie i myslę, że jest to oryginał." hehehehhehehehehehe koleś sam wykopał i myśli, że to oryginał ale'm się ośmiał.dziwi mnie tylko obecność w licytujących osób DC-4001 i kklokki, z reguły biorą rzeczy oryginalne, pewne i ciekawe, a tu skifa.Tu nie ma co myśleać, trz'a robić swoje i uderzyć w puchara. Pozdro
Bergfuhrer Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 Narazie akurat oni zaoferowali cene jaka warto dać za tą klamre jako za replike np do rekonstrukcji, za np 80 sam bym wzial w tym celu ; )
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 Bergfuhrer -czy naprawde myślisz że chodzi o rekonstrukcje ? :):)
btone Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 Do rekonstrukcje to mogli by se kupić za 25zł replikę ,którychna all jest pełno:P:P:P
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 błone -nie chciałem tego pisać -bo to oczywiste ! ale pewni ludzie udają,- że tego nie widzą heheheheh- ale ci którzy nie siedzą w temacie ufają ludziom na aukcjach -i padają ofiarami zwykłych naciągaczy -sam dostałem pare maili -od chandlarzy z wyzwiskami z aledrogo jak zaczełem ostrzegać kupujących tak wiem co napiszecie -że jestem chory - a ci co dają takie opisy aukcji to nie ?? heheheh -cena tego pięknego wykopu już 113 zeta hehehehe-pozdro
btone Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 Siema dostałem od znajomego taka klamerkę on twierdzi ,że to oryginał ale mi tu pachnie kopią.Co wy o niej sądzicie??
btone Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 lepszego foto niż te niestety nie zrobię;/ słaba aparat;p
Mauser98k Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Niestety, ale te klamry za 25 zeta z allegro (i aluminiowa i metalowa) NIE NADAJĄ się do rekonstrukcji Wehrmachtu...Co więcej, fantazyjne wzory wykonane przez autora można sobie obejrzeć tu: http://www.das-koppelschloss.de/startseite1.htm (potem Kopien i Fantasieprodukte, dla Admina: nie znam autora link jest dla informacji) Nazwa działu sama tłumaczy dlaczego te zdjęcia tam się znalazły. A porządne kopie to z tego co słyszałem np. Maciej Koziczak rozprowadza, a nawet jeżeli ktoś już ma tą za 25 zeta to po jakimś czasie mimo woli zmieni, bo widełki w nich to lubią sobie popękać ;) . Pozdrawiam
Bergfuhrer Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Co to ma wspólnego z tematem KOLEKCJE KLAMER? chyba pomyliłeś i dział i temat...a twój post i tak nic wielkiego nie wnosi bo to akurat wie kazdy, my te 'kopie' nazywamy 'pokurczami' ; )
Bergfuhrer Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 na dodatek nowa HJotka w alpace, ma kilka malych wgniecen ale to nic ; )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.