huk 100 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 niesamowite - nareszcie chęć współpracy ?(gratuluje że nigdy nie trafiłeś kopi ) proszę bardzo poradź młodym jak sie nie wpakować na kopie -jak ty to widzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 OnyX -czy dostane od ciebie odpowiedz ? -czy brykasz po cafe allegro lub gdzieś indziej -żeby ci ktoś coś podpowiedział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neustadt Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Do huk 100. czy glowa orla na twojej klamrze nie jest czasami zle zwrocona? moge sie mylic ale na moich klamrach jest troche odwrotnie. Pozdrawiam. Neustadt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 ???? heheheh -przecież to rewers -i nie moja :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neustadt Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 he he he to ze rewers to widze ale w ktora strone jest zwrocona? w prawo czy lewo bo wyglada ze w prawo. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koppelmann Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Jeżeli chodzi o tą stalową klamrę to moim zdaniem oryginał, ten częściowy brak skrzydełka jak i wieńca u dołu to wada produkcyjna, po prostu użyto za dużo lutu do zamocowania zaczepu, który spłynął i częściowo zakrył te fragmenty klamry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 no widzisz - Neustadt i o taką chałę sie sprzeczamy drugi wątek hehehehehheh może gość sie pomylił i zrobił w lewo a jak sie ściął to już było za późno hehehheh sami widzicie !! to już dobrze - OnyX -ty też widzisz ? hehheeh pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neustadt Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 ale ewidentnie wydaje mi sie ze orzel ma glowe zwrocona odwrotnie niz powinien. myle sie? a moze ja mam lipne klamry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neustadt Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 musze cofnac to co napisale o glowie orla bo przejrzalem zdjecia dokladnie i chyba jest ok ale i tak caly orzel wyglada jak sploszony wrobel (jakos chudo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 nic nie widze :D Gdzie ty wiszisz głowe odwrotnie ?? To pióra na głowie orła (tylnie) ... A moze ty masz w kolekcji same rodzynki z głową na Awersie w Lewo ? A bo były takie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 no to jak z tą sztancą było ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 sie własnie zastanawiam ... No ale musze przyznac ze Koppelman miał racje - bardziej pasuje - tu mój bład ... Co nie zmienia faktu ze klamra jest Oryginalna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 To jest juz typowe zużycie sztancy" -to znaczy że tę teorie wymyśliłeś na poczekaniu ? a co wymyślisz za chwile ? - dobra nie czepiam sie - co do takiego rozlania lutu jeżeli to lut -to jeszcze nie widziałem tyle rozlanego lutu na rewersie klamry WH a może one były zgrzewane ?-ale co tam - to jeszcze czemu ona ma tyle farby na awersie że hohohm a na rewersie nawet grama holender żeby chociaż gdzieś w załamaniu a tu tylko lut i lut ? hehehe no to nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 hmmm siedze nad tymi zjecieciami tej klamry i olsnienie ... to nic innego jak farba.... Fotka jest jasna i wygladała ta klamra jakby farby nie miała ... wytarta ma tam gdzie pas właził ... a w miejscy szkrzydła i tych innych iewyraznych" nie dobitych" przez zuzytą sztance lub gluty lutu" to nic innego jak farba . Niedobite klalmry jakie widziałem to były odlewy lub aluminiaki wiec z tąd pomyłka ze sztancą . Z glutem lutu mozna sie spotkac w pierwszych klamrach WH ... Nara ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Cze.OnyX-daj fotke drugiej strony klamry.......pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Posłuchajcie a dokładnie, naprawdę zacznę wykopywać bez uprzedzenia każdego kto w jakikolwiek sposób będzie robił prywatne wycieczki, a Ty huku zwolnij i nie trolluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Jak możecie to sobie powiększcie fotkę- widać na niej wyraźnie deformacje lewego skrzydła -to nie jest farba ani lut linie nie są proste tylko wężykowate proszę porównać do drugiej prawej strony a następnie rzucić okiem na rewers -tam powinno być to samo -a nie jest :):)-dla mnie już jest temat zamknięty -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Nowy nabytek;D WH stan średni ale ważne ,że jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Rewers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 POMOCY DRODZYFORUMOWICZE CO TO ZA KLAMRA JAKA ZNALAZLEM SUKALEM ALE NIE BYLO JEJ TAM NA ALLE I ILE JEST WARTA TYLKO POWAZNIE PEWNIE NIZLA SUMKE BO JEJ NIE BYLO TAM GDZIE TE NIEMEICKIE KOLES MI MUWIL ZE TO SKSZYNKOWA I STARA 100% ORGINAL BO JA ZNALAZLEM OBOK STAREGO DOMU PSZY KOLEI A TO CARSKA KOLEI PEWNIE BEDE SPSZEDAWAL POWAZNE OFERTY DO MNIE PROSZE TYLKO NIE MUWCIE ZE NIE WIECIE BO TAKIE TO NIE CODZIEN SIE ZNAJDUJA I CZY WYKRYWACZ ZA NIO KUPIE TAKI NA MONETKI I NA MLITARKE..." itd. ...Proszę nie odpowiadać na powyższe pytania...Ten post - jest pisany jeszcze pierwszego kwietnia bieżącego roku... Taki dziwny kalendarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 WH-po wykopaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 bidulka po czyszczeniu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 kolejny prusak tym razem z mosiężna nakładka i w pieknej patynie, zdecydowanie nie do czyszczenia czy jakich kolwiek zabiegow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 czuwająca :):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Siema nowa Carska;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.