gram135 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Witam! Czy są jeszcze osoby które bawią się w wyławianie różności za pomocą magnesu neodymowego??? Ja na swój jeszcze czekam, i dlatego chciałbym abyście powrzucali jakieś foty tego co udało wam się zdobyć, albo linki do jakichś filmików na ten temat. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Ja mam zamiar kupić neodymke moze w czerwcu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 W zimie nie każdemu chce sie babrać w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Mój neodym. Mam jeszcze bąkojada:) Największy fancik jaki przyciągnął to lodówka:)Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker 1 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Filmik z magnesem http://pl.youtube.com/watch?v=tNos9g1RHps&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Często sie pojawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek88 Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Kupiłem w tym roku magnes, ale jeszcze go nie sprawdzałem.Nie mam pomysłu gdzie by z nim jechać.Poczekam może się coś trafi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 I ja kupiłem w tym roku magnes-60/70cm.Już go sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikchus Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 I jak efekty?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Przede wszystkim!!Magnes trzeba zabudować szczelnie i troche naoliwić.Bardzo szybko łapie go rdza,mimo,że jest miedziowany i niklowany.Bardzo kruchy,wiec troszkę cieńkiej gumy pod niego dałem jako amortyzator.Nic do klasero nie trafiłem.Ale jeśli chodzi o jego siłę to jest wręcz niesamowita.Bez zająknięcia studzienkę ściekową podnosi.Z mostu po godzinie miałem tyle złonu,że zarobkowo zacznę chadzać-HA!!!Wytachałem 3 wielkie łomy!!!I kupe innego gabarytu.Nic ciekawego ale było ciekawie.Fajna zabawa.Trzeba uważać na zawady.Musiałem jechać po łajbę,bo bez niej by został .Pozdrawiam.A dodam jeszcze jedno-jest naprawdę niebezpieczny z racji swojej siły przyciągania.Z 30-40 cm.już potrafi wyrwać się z dłoni do złomostwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.