slapek Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Witam,jak w temacie może ktoś coś zasugerować?Dzięki za ewentualną pomoc.
slapek Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Witam,jak w temacie może ktoś coś zasugerować?Dzięki za ewentualną pomoc.
slapek Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Dzięki Fiodor,zobaczymy może ktoś będzie coś wiedział na temat jednostki OSB.Pozdrawiam.
słomek von hammerstein Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 nie wiem czy mało widziałem czy co ale pierwszy raz spotykam sie z napisem ,,licznyjznak,, na niesmiertelniku carskim to tak jakby na np polskim napisali ,,numer identyfikacyjny,,
coriolan Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 OSB= osobyj strotielnyj batalon 202 specjalny batalion budowlany RKKA
coriolan Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 OSB= osobyj strotielnyj batalon 202 specjalny batalion budowlany RKKA
slapek Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Wszystko zaczyna się wyjaśniać.W odległości 1 km gdzie znalazłem blaszkę,są sowieckie bunkry z 1939-1940 roku.Niektóre nie dokończone,tak zwana „linia Mołotowa”,wylane są tylko fundamenty.Wynika z tego,że ci budowlańcy byli zatrudnieni przy budowie umocnień.Piękne dzięki wszystkim za pomoc.Pozdrawiam.
Pytanie
slapek
Witam,jak w temacie może ktoś coś zasugerować?
Dzięki za ewentualną pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.