Sv Napisano 12 Listopad 2008 Autor Share Napisano 12 Listopad 2008 To pewnie teren bazy zmilitaryzowanej:)...Jak tam pozostała ekipa? Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 W zeszłym tygodniu było całkiem nieźle, bo ponad 20 moniaków wpadło :) choć niestety same popularesy :(Wczoraj chwilę się pokręciłem i wygrzebałem parę pfennigów i całkiem ładne sreberko 2 złote 1932, z których wielce rad jestem :)Ten weekend odpadam :( Udanych łowów wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 No chłopy! Od wczoraj stałem się szczęśliwym tatusiem :D Napewno większą część wyjazdów będę sobie odpuszczał, ale będę z zainteresowaniem obserwował wasze osiągnięcia :)No i jeszcze musimy spotkać się na jakimś małym integracyjnym przed pożegnaniem z saperką" - pamiętacie zeszłoroczny biały obrusik Romkola???PozdrowionkaPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Hej,fakker", podobne umowisko" widziałem w muzeum na Cytadeli ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Yard wygrałeś uścisk dłoni prezesa :)Oczywiście ,że jest to muzeum na Cytadeli i fragment ekspozycji!!:) Ciekaw byłem czy w końcu ktoś się połapie i ile czasu będzie szanowne towarzystwo potrzebowało na zlokalizowanie miejsca.Całość wygląda mniej więcej tak.:)Ot taki mały żart :) Jeżeli ktoś poczuł się urażony to sorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Ok, ale gdzie i kiedy mogę odebrać nagrodę?Może sie spotkamy z wykr. w terenie?Jak co to na priw.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 18 Listopad 2008 Autor Share Napisano 18 Listopad 2008 PG - gratulacje! Jak zwykle - pierwszy strzał i znów celny:)Na week& będę w Poz., więc zapewne pojadę w teren - dzień do ustalenia.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marduk200 Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Mam pytanie kto z poznania posiada 2 wykrywacze? bo planuje zakup swojego pierwszego wykrywacza i chciałbym zobaczyć czy mi zapał nie ucieknie po pierwszym szukaniu. Dlatego mam pytanie czy nie mógłbym sie z taką osobą wybrać na szukanie fantów :). Proszę o odpowiedź. Jestem z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 myśle ze i druga wykrywka by się znalzała bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 No Panowie w tym roku nie wyszło nam niestety wspólne kopanie takie życie.Na przyszły rok nawet się nie umawiam bo wszelkie znaki na niebie wskazują ,że niestety nie będę miał na to czasu.Prawdopodobnie inny kontynent,inny kraj a tam chodzić z piszczałką to....nic więcej nie piszę by nie zapeszyć a szczęścia tam będę potrzebował bardzo dużo. To już jedna z ostatnich wizyt tutaj w tym roku więc całej ekipie z Poznania życzę : - Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia - Udanej zabawy Sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2009 - Wspaniałych fantów oraz wszystkiego najlepszego. fakker / Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marduk200 Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Talgo jak możesz to skontaktój się ze mną to sie jakoś zgadamy moje gg 2231522 e-mail marduk200@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 fakker - szczęście, szczęściem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie:) " .... ; więc jak chcesz, to podeślę Ci małe wsparcie z morza w postaci U-boota, którego wykopałem sobie w Sobotę:)? Powodzenia i wszystkiego najlepszego! Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Szkoda Fakker, ale może jeszcze kiedyś... Ja też na koniec roku Poznań niestety z żalem opuszczam, więc tym których znam i nie znam, tym z Pyry i tym z którymi miałem okazję się zaznajomić na wszelaki wypadek najlepszego życzę, a do tego załączam pozdrowienia od siebie i syna (na zdjęciu uśmiech na dźwięk słowa wyprawa :))Jeszcze raz najlepszego!PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2008 No trudno... Będę musiał sam rwać te Poznańskie Grosze, choć gadają, że ich mało:)...Oj! Zapomniałem o Kaczce, który wyrwał na naszej karczmie niezłego pięknisia:)Powodzenia na nowym terenie!Ps. czekam na fotkę pieczątki do ID - niezła sztuka... Obiecałeś.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 Miłych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu radosnych chwil w rodzinnym gronie życzę wszystkim znajomym i nieznajmomy Poszukiwaczom, a szczególnie z tym okolic Poznania " i lubuskiego.Ps. Jadę na wieś pod Kostrzyn, tak więc starym zwyczajem nieomieszkam jutro do południa wyskoczyć na jakie przyleśne poletko i nakopać fenigów.Pojawię się w Poz. w tą Niedzielę, więc na końcówkę przyszłego tygodnia możemy wyskoczyć gdzieś w teren.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Wszystkim dolkow plytkich, historii poznania co kryja, szczescia na codzien i wyborow trafnych, oraz spelnienia marzrzen PG, Donata i Kacper zycza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.