Sv Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Jutro z rana paintball - inf. u Bena, PG bądź u mnie...Później jak pogoda dopisze można wyskoczyć na świeżo skoszoną łąkę - Rolnik ugadany:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 A co tu taka cisza, nigdzie nie byli?Na poprawę humoru, niedzielne RADosne łopatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 No siemka koledzy co taka cisza w eterze ? Nic nie wyszło? Moje pierwsze zbiory " to sama nędza z bidą i nie warto się tym szczycić .pzdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 A kolega Fakker już wrócił z obcych landów i się nie odzywa? Cisza może tylko tutaj... To takie tam z poniedziałku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 A to znajdki z wczoraj, deszcz mnie wygonił :(A kolega co za biedę wygrzebał, niech się pochwali :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 A standartowe znaleziska czyli to czego sie nie pokazuje .Amunicja do PP , łuski i inne badziewie ktorego nie biore juz bo szkoda noscic.Pzdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 A to muszę przyznać koledze, że a tym polu mnie pobił" :D Przez ostatnie 3 wypady łuski tylko dwie znalazłem :) Po powrocie z weekendu się odezwę, to może w końcu się obaczym :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Powodzenia w zbiorach!Lecę dziś na tydzień na Mazowsze - urlop.Jak pogoda nie będzie za bardzo deszczowa, to powinno przybyć trochę ciekawych monetek i guzików.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2008 Cisza przed burzą?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurgal Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Ładny fant, z cynku ? Tak coś mi podpada pod pierwszowojenny, trafiłem z tym, że mniejszą połówkę z bardzo podobną trzcionką. W każdym razie gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 Okolice I wojny oraz Kostrzyna n/O - była tu identyfikowana.Jakoś mi się trafiają same ćwiartki:).Gadałem dawno temu na ten temat ze specem od nieśmiertelników i twierdził On, że te blaszki kasowali w latach 30-tych ich właściciele.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 a tu ćwiartka spod Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Witam ... mam pytanie , gdzie warto chodzić z wykrywką w okolicy poznania ?? Czerwonak ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Z Waszych okolic (obróciłem tłoczki)Schulzen - Amt Wiegenau Kr. Wongrowitz Vieh - Revisions - Bezirk Wienckowice Kreis Posen - West.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Wykop, warto chodzić wszedzie - a najlepiej zacząć od biblioteki (literatura), poszperać trochę w mapach i powinno przynieść efekty w zależności od tego czego szukasz :)Domino, całkiem ładne :) Gratulacje!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Domino co to są za przedmioty ?? jakieś pieczątki?Ta jedna jest z mojego miasta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Zgadza się, pieczęcie.Jakby co to są do puszczenia, ale to na PW ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 A młoda gwardia znów się gdzieś rozpiechrzła...W lubuskiem grzybów więcej niż grzybiarzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 CCCP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 ale zawsze swoje 3 grosze" można wtrącić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 Poczta pod Kostrzynem n/O też nie zawodzi... choć kopara pticy lekko opadła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 Niby cynk, więc wpierw sobie pomyślałem, że znów fenol hitlerowiec, a tu niespodzianka 10 gr dla GG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 a za chwilę 5 groszy 1938 i to, gdzie? Oko cyklona - prawie Kostrzyn n/O.Dokoła parę kalesoniaków i las.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 No, no Sv ładnie :) Poczekaj aż z urlopu zjadę i swoje znajdki wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Co tu taka cisza :)Kolega Fakker jeszcze kopie, czy kanarka" w klatce zamknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.