Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 6

Sv

Rekomendowane odpowiedzi

Sajan, napisz do mnie maila, możemy się spotkać, z organizacją jakiegoś wypadu nie ma problemu :)

DareQ, jak jesteś w Poznaniu odezwij się czasem, numer chyba do mnie masz? Można się zgadać na jakieś piwko :)

• Odpowiedzi 144
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Na ten week& lecę prać Brandenburów" - będzie okazja sprawdzić w praktyce miejscówkę namierzoną ze starych kartek pocztowych i gugla :)
3Maj-cie kciuki - jak wyda to trzeba będzie się tam wybrać w większym składzie:)

Sv

Witam kolegów z wlkp!
Dawno mnie tu nie była, ale nie próżnowaliscie:) Jedzie moze ktoś z was na dni ułana? Bo beda takowe, a własciwie już sa ale nie dla widzów (chyba). jak co roku bedzie festyn na cytadeli poznańskiej, od 11-16. Bedzie ktoś z was? Może bysmy sie spotkali?

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Siemka ludkowie.Mój wypadzik na Modlińskie pola był nader obfity i interesujacy.A co u was wyszło? Pozdrowienia z Lackland Air Force Base / AETC /San Antonio ,Texas dla szperaczy z Poznania i Pyrlandii

Fakker, ciebie to już dalej wywiać nie mogło? A pochwal się przy okazji co tam ciekawego wygrzebałeś w rodzinnych landach :)
Talgo, zadowolony? Masz wieści na privie :)

PG nie dostałem od ciebie wiadomości

myślałem o Margoninie i Radwankach żeby tam zajrzeć
bo pod margoninem i pod Radwankami dochodzi do jednej z najcięższych bitew Powstania Wielkopolskiego

no i mozna by tą kcynie zachaczyć bo to już rzut beretem
no i od razu jest nakło nad notecią

Na week&y kontakt z PG tylko na sms - nie ma w chacie netu.
Dziś skoczymy gdzieś ale po południu - po 13-tej, więc obadamy ale niedaleką okolicę.
Jak checesz to napisz do PG - jak będziesz w niedalekiej okolicy to możesz się z nami zabrać.
Sv

• 2 weeks later...
Ej co tak cicho siedzicie? Niczym nie chwalicie się a ja nie mam co pokazywać tym matolkom zza wielkiej wody jakie fanciki naprawdę leza w ziemi.U nich tylko to co kto zgubi albo z wojny secesyjnej.Generalnie malo interesujace ,ale trafiaja się tez perelki :)Jeszcze troche i wracam ,pozniej rozwodzik i mam kupe czasu na bieganie po polach .
pzdr fakker

ps:Sorry za pisownie nie mam polskiej klawiatury u wuja Sama" :)

No Panie fakker :)" czekamy na powrót zza Wielkiej Wody...
Pola zasiana na dopłaty i mało nam zostało miejsca do popisu...Do tego straszny sqwar panuje, a jak dodasz chmary komarów, to już tylko najwytrwalsi zostają... czyli my:)

Na razie czekamy na deszcz, bo jak będzie tak jak teraz, to nawet zaprzyjaźniony Leśniczy zabroni nam wejść do lasu...
Sc

Sv mam nadzieje wrocic przed pierwszym i wtedy się zobaczy jak bedzie z brykaniem po polach.Co do skwaru u mnie jest czasami 35 w cieniu :) No to widze ,ze nie ciekawy teraz okres na wykopki.Rozmawialem ze znajomym i ostrzegal ,ze do lasow lepiej nie wchodzic teraz wogole.Niedosc ze wszystko wysuszone na pieprz to jeszcze lesniki okropnie nerwowe....
pzdr Artur

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie