huk 100 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 Aż się łezka kreci w oku –stary mój to kupił na przełomie lat 70/80 ych sprawne do dzisiaj –szkoda że nie możecie usłyszeć jak trzeszczy hehhehe – w tamtych latach jak wyszedłem z nim na ulice to wszyscy zazdrościli heheheh –to był szpan radiem zUSSR Sokołem hehehe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Ja kiedyś zbierałem radia taraban i tym podobne modele.Teraz szkoda wyrzucić, a chce się pozbyć.Jak by ktoś chciał chętnie oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 ja20 -już do ciebie napisałem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Mój mail przezdziec@o2.pl ten jest aktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Serenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Mam bodajże Polskie PRELUDIUM", jutro załączę fotki, teraz restauruję skrzynię, bebechy zginęły gdzieś w piwnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Pionier Ioba produkcji powojennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 hando ubiegłeś mnie-i dobrze, bo moje radio jest bardzo podobne do twojego, skrzynia identyczna tylko w kolorze machoniu, a i także mam magiczne oko" na tablicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 polecam stronkę http://oldradio.pl/ kopalnia wiedzy na temat wszelkiej maści radioodbiorników :) przyda sie na pewno w identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Share Napisano 7 Marzec 2008 sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Share Napisano 7 Marzec 2008 to kolega przywiózł mi ze Szwajcarii -sprawne nawet ma UKF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łodzianie Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 było już na Odkrywcy znajda ze złomu po lewej stronie miał grawerowaną plakietkę z dedykacją - jako nagroda -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 ja20 - dzieki śliczne za kontakt heheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Ja posiadam 2 stare radia lampowe Jedno to Pionier u2, a drugie jest to również polskie radio ZRK Arkona. Radia są sprawne nawet coś odbierają:) Na tym zdjęciu pionier u2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 A na tym ZRK Arkona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Zdjęcia przedstawiają mój sprzęt, były robione z myślą o unitra-klub (strona poświęcona polskim sprzętom)dlatego w rogu jest napis. U wujka znalazłem dzisiaj na strychu jeszcze jednego pioniera i głośnik w obudowie do podłączenia do radia (jedna osoba miała radio i były do niego podłączane takie głośniki żeby cała wieś mogła słuchać, tak mi sie wydaje). zdjęcie ośnika i drugiego pioniera dodam jutro.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Moja kolekcja powiekszyła sie o ok 20 % od momentu zrobienia tego zdjęcia - Musze zaznaczyc ze na ok 40 eksponatów tylko 4 nie są sprawne.pozostałe działają idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 wojpo7 -super kolekcja. Chciałbym mieć taką ale niestety mieszkam w bloku i nie mam na to miejsca:/ A to zdjęcie tego głośnika. Ktoś może się orientuje z którego roku może być? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Dzieki. u mnie powoli też zaczyna brakowac miejsca ponieważ nie mam tam tylko radyjek.twój głosniczek też bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Dzieki. u mnie powoli też zaczyna brakowac miejsca ponieważ nie mam tam tylko radyjek.twój głosniczek też bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.