Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Witam. Drobiazgi pochodzą z poletka przyległego do starej karczmy.Obecnie ruina w prywatnych rękach, szczelnie odgrodzona wysokim płotem.Sporo czasu zajeło mi namierzenie tej miejscówki ale wkońcu.. jest. W niedziele miałem mozliwośc przeszukania dosłownie kilku metrów pola za siatką ogrodzenia. Efekt widoczny na fotach. Sądze ze uda mi się dogadac z obecnym włascicielem i pochodzic na świezo oranej glebie tuz przed budynkiem. Miejscówka zapowiada się dobrze .:)+++++++++++++Pozdrawiam++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Na pierwszy rzut oka same niepozorne drobiazgi ale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 .. Czternastka Kirasjerów Księstwa Warszawskiego:). Narazie 1 dzień moczona w oliwce. Stan zachowania zapowiada się naprawde dobrze. Zobaczymy co wyjdzie na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Równiez miłe zaskoczenie. Głównie cieszy stan monetki. Na zdjeciu po 1 dniu moczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Rewers szelaga równiez zapowiada się znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 świetna sprawa!darz dół.takie miejsca mają szczególny klimat i charakter.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Medalik. chociaz pewności 100pr. nie mam. Podobny znajduje się w galerii medalików na poszukiwanieskarbow,com. Szkoda ze nie pokazali drugiej strony medalu:). ID w monetkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Pierwsza i długo oczekiwana 1/2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Reszta drobiazgów" : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 CZUWAJ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 hmm? coś pachnie zwierzyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Na koniec dwa guziki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Zobaczymy w najblizszym czasie czy ziemia bedzie łaskawa w tym miejscu:)++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Szeląg gdański super!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Witam. Niestety..:/.. Rolnik nie za bardzo był chętny zeby wpuścić mnie na poletko. Bardzo dziwny i agresywny osobnik. Uzyłem kilku argumentów zeby przekonać go do tego by mnie wposcił ale niestety.. zakonczyło sie to na rozmowie o pogodzie. Heh.. Wypad trwał tylko 2 godzinki. Przeszukałem do końca zaśmiecony pas ziemi przy płocie i oto efetkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Prusak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Nie sprawdzałem jeszcze ale wydaje mi sie ze to równiez pruski guzik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Eeeee no to lipa!!! A tak oczekiwałem na rozwój tego wątku!!!!:(Ja jutro jadę na swój Waldkrug ;) Zobaczymy czym mnie uraczy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Czułem ze bedzie tam duzo pruskich korzeni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 ColdDemons.. niestety, musze obejść sie smakiem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Miła niespodzianka.. Gdańska flondra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.