robert 88 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 witam , proszę o podpowiedzi , czy jest to element od transportera piechoty wh ? czy może mieć coś wspólnego z mocowaniem km ? z góry dziękuję za pomoc w id.
robert 88 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 dzięki za info . amunicja stosowana w tym sprzęcie była raczej 30 mm .dałem wcześniej kilka wątków http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=589274&id_forum=2#osthttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=592068&id_forum=2#ostmoże to podpowie coś jeszcze :)
robert 88 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 witam , proszę o podpowiedzi , czy jest to element od transportera piechoty wh ? czy może mieć coś wspólnego z mocowaniem km ? z góry dziękuję za pomoc w id.
sten Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 obzyralem w knigach, jest to laweta od MK 103 kaliber 3cm.
robert 88 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 dzięki , dzięki ale mając dobry , przejrzysty schemat byłoby łatwiej rozpoznawać części . kiedyś kilka razy zostawiłem różną drobnicę złomiarzom , a póżniej okazało się to dużym błędem ! !!zresztą na chwilę obecną sam do końca nie wiem , który pojazd wchodzi w grę . bo tak prototypy raczej odpadają , 3cm Flak 38/103 Jaboschreck też raczej nie , Sd.Kfz. 251/21 też nie . byłem na różnych stronach internetowych i nic nie znalazłem :( .
robert 88 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 patrzyłem na stronach modeli do sklejania , tych profesjonalnych i nic mi nie pasuje . skrzynka amunicyjna podobna ale to nie to .
robert 88 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 super , dziękuję za rzeczowe podpowiedzi .czy kolega jest mi w stanie podesłać schemat albo adresy stron internetowych , gdzie znajdę w miarę przejrzysty opis budowy i parę zdań o tym sprzęcie .
sten Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 robert moge jedynie fotke wstawic tego flaka ale dopiero jutro,teraz nie mam dostepu.
Trooper85 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wszystko co udało mi się znależć masz w poprzednich wątkach. Gratuluję trafienia! Szukaj dalej, to może w końcu skompletujesz całość :)Pozdrawiam!
robert 88 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 dzięki , ale maszyna ! ! ! no teraz już wiem , dlaczego w ziemi były stare , zbutwiałe pale . ten sprzęt robi wrażenie , jeszcze raz dziękuję :)
Question
robert 88
witam , proszę o podpowiedzi , czy jest to element od transportera piechoty wh ? czy może mieć coś wspólnego z mocowaniem km ?
z góry dziękuję za pomoc w id.
13 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.