robert 88 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 witam , proszę o podpowiedzi , czy jest to element od transportera piechoty wh ? czy może mieć coś wspólnego z mocowaniem km ? z góry dziękuję za pomoc w id.
robert 88 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 dzięki za info . amunicja stosowana w tym sprzęcie była raczej 30 mm .dałem wcześniej kilka wątków http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=589274&id_forum=2#osthttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=592068&id_forum=2#ostmoże to podpowie coś jeszcze :)
robert 88 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 witam , proszę o podpowiedzi , czy jest to element od transportera piechoty wh ? czy może mieć coś wspólnego z mocowaniem km ? z góry dziękuję za pomoc w id.
sten Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 obzyralem w knigach, jest to laweta od MK 103 kaliber 3cm.
robert 88 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 dzięki , dzięki ale mając dobry , przejrzysty schemat byłoby łatwiej rozpoznawać części . kiedyś kilka razy zostawiłem różną drobnicę złomiarzom , a póżniej okazało się to dużym błędem ! !!zresztą na chwilę obecną sam do końca nie wiem , który pojazd wchodzi w grę . bo tak prototypy raczej odpadają , 3cm Flak 38/103 Jaboschreck też raczej nie , Sd.Kfz. 251/21 też nie . byłem na różnych stronach internetowych i nic nie znalazłem :( .
robert 88 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 patrzyłem na stronach modeli do sklejania , tych profesjonalnych i nic mi nie pasuje . skrzynka amunicyjna podobna ale to nie to .
robert 88 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 super , dziękuję za rzeczowe podpowiedzi .czy kolega jest mi w stanie podesłać schemat albo adresy stron internetowych , gdzie znajdę w miarę przejrzysty opis budowy i parę zdań o tym sprzęcie .
sten Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 robert moge jedynie fotke wstawic tego flaka ale dopiero jutro,teraz nie mam dostepu.
Trooper85 Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Wszystko co udało mi się znależć masz w poprzednich wątkach. Gratuluję trafienia! Szukaj dalej, to może w końcu skompletujesz całość :)Pozdrawiam!
robert 88 Napisano 3 Marzec 2008 Autor Napisano 3 Marzec 2008 dzięki , ale maszyna ! ! ! no teraz już wiem , dlaczego w ziemi były stare , zbutwiałe pale . ten sprzęt robi wrażenie , jeszcze raz dziękuję :)
Pytanie
robert 88
witam , proszę o podpowiedzi , czy jest to element od transportera piechoty wh ? czy może mieć coś wspólnego z mocowaniem km ?
z góry dziękuję za pomoc w id.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.