duzyxxl Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 STEFOS NIEMAM CZASU NA SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY A POZATYM NIE KRZYCZE BO NIE OTO CHODZI A JAK JESTEŚ TAKI ZUCH TO ZRÓB ZLOT NIE LICZA SIE BŁEDY A INICJATYWA I ZAMIAST KRYTYKOWAĆ TO ZRÓB ZLOT MADRALO
duzyxxl Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 STEFOS NIEMAM CZASU NA SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY A POZATYM NIE KRZYCZE BO NIE OTO CHODZI A JAK JESTEŚ TAKI ZUCH TO ZRÓB ZLOT NIE LICZA SIE BŁEDY A INICJATYWA I ZAMIAST KRYTYKOWAĆ TO ZRÓB ZLOT MADRALO
TAZXXL Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 STEFOS NIE KRYTYKUJ TYLKO SAM COS WYKONAJ DUZYXXL MA RACIE A SŁOWNIK NIE JEST WAZNY LICZY SIE INTENCJA
kruku Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 DUZYXXL - rob zlot w Szczecinie. Bylo ekstra ostatnio wiec teraz bedzie pewnie jeszcze lepiej.troche mniejszy ale juz prawie prawie drugi DUZYXXL :D:D
duzyxxl Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 KRUKU WOLE SWINOUJSCIE ALBO MRU SZCZECIN ZA ROK BEDZIE PARE NOWYCH TRAS I CIEKAWYCH EKSPONATÓW A OKOLICE SWINOUJSCIA SA NIEZŁE A MOZE NIE
Bocian Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 A w Internecie przyjęto że wersaliki oznaczają krzyk.Również regulamin tego forum jest jasny:abrania się nadużywania wielkich liter, które według netykiety oznaczają krzyk. "
Gość Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 ja jestem za:- Ludwikowice Kłodzkie - MRU - Przełęcz Dukielska - Poznań - Bolimow - Ruciane Nida i inni?
Gość Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 A niech sobie będzie gdzie chce, tyle wam powiem!!! Gdzieś w internrcie widziałem rząd wykrywaczy ustawionych na asfalcie i tylko jakiś młody eksplorator przechodził obok a były to zdjęcia ze zlotu. Młodzieńcowi nic się nie stało a kierowcy całkiem słusznie uznali to za zwężenie drogi i w ruchu wahadłowym omijali zaistniała przeszkodę. Dobrze, że zlot odbył się na mało uczęszczanym szlaku i stąd apel, aby następny zlot odbywał się przy drodze o minimalnym ruch durogowym. Szanujmy swoje życie i zdrowie.Verte
Gość Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 Za jakiś czas wstawię listę dróg, na których bardzo rzadko pojawiają się pojazdy mechaniczne. Tylko, jakie kryterium wybrać? Jeden na dobę czy coś więcej? Boję się, że będzie takie zainteresowanie wystawionymi na drodze piszczałkami, że może jakiś pojazd rozjechać naszego rozmarzonego i zaślinionego uczestnika zlotu. O tym nikt nie pomyślał przy planowaniu zlotu? Ajjjjjjjjjjjj!!!! To może okazać się zgubne, bo wiadomo, że na zlocie pojawi się wiodący producent i wszystko będzie zajęte! To może od razu jakieś lokum, chociaż przy drodze się znajdzie? I jak przystało na świadków cudów poprzednich (dwóch) zlotów może tym razem znajdzie się jakiś zapis (dokument). Na tym można zrobić niezłą kasę, kabarety cały czas są na topie!!!A i wiem, że dla niektórych jestem żenujący!!! Verte
Gość Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 verte-ten zamyslony i zasliniony mlodzieniec to akurat MOJ SYN.Nie jestem zwolennikiem pyskowek jakie czytam powyzej wiec ...potraktuj to jako ostrzezenie.Zartowalem oczywiscie.Zamiast naprawde zastanowic sie nad tematem-robicie jakies dziwne dyskusje ,o piciu ,o PS.Czy to wazne z jakiego forum ktos jest?Ja jestem z PS-na forum Odkrywcy nawet nie zarejestrowany,a bywam na coniektorych zlotach-tak jak inni bywaja na moich.Tu do kogos kto wczesniej napisal ze tam sie nie mozna dostac-jest taki dzial na PS-gdzie z conajmniej miesiecznym wyprzedzeniem zapraszam wszystkich chetnych-sa to imprezy otwarte-zapraszam na kolejne-i nie robie problemow ze ktos z Odkrywcy przyjedzie.Sa tez pokazy-na II zlocie PS-byly pokazy i Rutusa i V2 przezentowali XP i inne wykrywacze.Od konkursow-przy grupie towarzyskiej(mniejszej)-lepsze jest wyjscie w teren-na Jurze mozna i zwiedzac zamki i wspinac sie czy inne atrakcje.Dwa-przegrani w konkursach maja zawsze jakis zal,a po co to?A dlaczego sie udaja? Bo nie czekam az ktos cos zrobi,zadecyduje gdzie i jak- tylko sam skocze na dzien,dwa w okolice,zarezerwuje lokum i gotowe.I zadnych skladek-kielbaske na ognisko,czy pifko-kazdy sam sobie przygotowac potrafi.A jeszcze sie nikt nie narodzil co by wszystkim dogodzil" i zawsze ktos ponarzeka...Pozdrawiam JMS
Gość Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 jms-ten pierwszy post był o zdjęciu (czytaj ze zrozumieniem) a drugi o hipotetycznym następnym zlocie, na którym ślini się na widok piszczałek wiodącego producenta domniemany uczestnik zlotu. Napisałem o min w liczbie pojedynczej, bo założyłem, że oprócz towarzystwa wzajemnej adoracji pojawi się na nim ktoś jeszcze. Fajnie by było jak będzie ich dwóch a trzech to pełen sukces. Wtedy będzie ślinić się aż trzech! OGROMNE PRZEŻYCIE. Słyszałem, że może się takich nowych uczestników zlotu pojawić nawet dwudziestu.Oczywiście żartowałem.Verte
duzyxxl Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 sory bocian poprawie sie ale nadal niewiem gdzie ten zlot to gdzie się szykowac wielu pisze o mru
Grzebiuszka Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 Potwierdzam słowa JMS-a .Jestem jednym z tych ,który uczestniczy w zlotach Odkrywcy i JMS-a.I można poza podziałami na O i PSDorzucę jeszcze kilka innych propozycji(oczywiście na MRU to mnie nie trzeba namawiać :D :D)OsowiecPrzemyślModlinGrudziądzA zresztą to wszystko jedno gdzie ,byle nas było dużo ,zlot się odbył i było OKKrzysiek Mrówka-Grzebiuszka
Gość Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 Witam miłych kolegów, ja jestem za zlotem w okolicy przeleczy Dukielskiej.widziałem zdjęcie w którymś national geographic. Po stronie słowackiej stojące jeszcze z czasów wojny T-34!Wielkie pole a na nim kilka porzuconych maszyn.Chyba warto coś takiego zobaczyć na własne oczy,jest też gdzie pokopać!!! pozdrawiam
Gość Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Panie i Panowie! Podaję pod Waszą rozwagę możliwość zoorganizowania zlotu w Warszawie a konkretnie w sejmie RP przy ulicy Wiejskiej. Miejsca jest dosyć i nawet jeśli tego dnia będą obradować posłowie to i tak się zmieścimy bo prawie nikt z posłów tam już nie przychodzi...Obok jest hotel poselski gdzie będzie się można najeść i nachlać do syta. Kolega Lepper zapowiedział że udostępni pół łóżka jakiejś płci a kolega Giertych nawet całe łóżko płci właściwej...Prosiłbym tylko o zabranie wszystkich swoich wykopalisk i najlepiej jeśli będzie to sprawna broń z ostrą amunicją bo szwęda się tam jeszcze trochę komunistów...W związku z tym faktem przewidziane są też różne ciekawe zawody, polowania etc. Serdecznie zapraszam...
Peter Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 A może mały poligonik leżący dokładnie na rasie" pólnocnej części MRU, normalnie niedostępny dla publiczności". Reliktów II WŚ od cholery - bunkry, umocnienia itp.
pol Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Heh , a ja wam powiem świetnym miejscem byłby Kostrzyn , do zobaczenia min, zniszczone całe stare miasto , rzut kamieniem do Sarbinowa , gdzie są min, potęzne pruskie koszary i gdzie była wielka bitwa, o której mogliście przeczytać w numerze O. , no i oczywiście oprócz integracji srodowiska interacja z ludnościa Unii :DTakże wbrew pozorom jest tam jeszcze dużo extra miejscówekP.S.Zastanawiam sie tylko , czy podając lokalizację kierujecie się ciekawościa tematyki itp. , czy tylko każdy ciągnie w swoją str. i podaj miesjce , gdzie ma najbliżejpozdro pol
konger Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Pol: być może, byliśmy w kilku miejscach jakiś czas temu, cisza, pusto, albo już przekopane wcześniej...duzyxxl: skąd jesteś... ?Ja tym razem nie wpadnę (standardwo zresztą, wczesniej na przeszkodzie stała uczelnia) a teraz ze znajomymi jedziemy pozwiedzać trochę...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.