DRK/WH/BDM Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Organizatorzy I Żorskiego Pikniku Militarnego składają podziękowania wszystkim przybyłym uczestnikom GRH i posiadaczom sprzętu mniejszego i większego , którzy nie ba- -cząc na warunki pogodowe wstawili się na żorskim rynku.Specjalne podziękowania dla Romana Goika z Pragą i Rafała Biera z Bielskiego Stowarzyszenia Miłośników Militarii,Radkowi z Żorskiej Grupy Operacyjnej, Gabrysi Becli , Zbyszkowi Tomeckiemu ,Żorskiej Grupie Operacyjnej,SHRŚC Grupa Grossdeutschland,Festung Breslau,Pro Fortalicjum o/Rybnik,101-sza/4PSP z Cieszyna,Pavel i ekipa z Czech,Wackowi/Mackowi i Grupie Śląsk za przyjazd Skotami,Szafie z Bytomia w Willy'sie,Olo z Bejingiem z BSMM,Willard,Krzych i Grupie Afgan z UAZEM,Tomkowi i Chłopakom z Łazisk z ich Gazem,Jackowi z Jaszczurką,niezmordowanemu Muzykowi Marynarzowi z Wisły panu Rysiowi,Komendzie Hufca Żory , super foto K.Kadis mam nadzieję ,że nikogo nie pomineliśmy a jak tak to bardzo przepraszamy.Pragniemy podziękowac Włodarzom Miasta Żory,podziękowania dla; Pana Prezydenta Miasta Żory Waldemara Sochy ,Komendzie Policji w Żorach wydział ruchu drogowego ,dla wspaniałej Hani.Jeszcze raz dziekujemy wszystkim przybyłym mamy nadzieję , że spotkamy się w przyszłym roku. Monika i Andrzej Marek. DRK/WH/BDM r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Pogodę dało się jakoś znieść...Ale szwajcarskich i szwedzko-szwajcarskich ochotników Wehrmachtu już gorzej...Niestety spora ilość ekokonstruktorów" nie pofatygowała się nawet do przeszycia swoich szwajcarów...o przefarbowaniu już nie mówię nawet. Pomijam także fakt, że typowy rekonstruktor wojsk niemieckich nie powinien mieć na sobie 90% ekwipunku będącego mieszanką nieprzerobionych w żaden sposób elementów wyposażenia polskiego, czeskiego czy wprost z magazynów DDR.... ale na litość boską - klamra SS do szwajcarskiego munduru obszytego na WH GD to już parodia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 zaraz się zacznie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 akagi... co ma się zaraz zacząć ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U311 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Witam!Kol.schutze W." co za narzekanie, liczy się udany festyn i to że było bardzo ciekawie :0)Te drobne mankamenty" to sprawa marginalna zapewne w przyszłości zostanie wyeliminowana,Kolego więcej optymizmu:0)Raz jeszcze, śmiało mogę napisać KAMRATY Z ŻOR TAK TRZYMAĆ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 czy ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 jak nazwa wsakzuje PIKNIK!!!! nie reko czy cos podobnego. nic nie było wspaniane o rezimie mundurowym.. ot zabawa!!! wiec dowolnosc strojów chyba nie powinna dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 jak nazwa wsakzuje PIKNIK!!!! nie reko czy cos podobnego. nic nie było wspaniane o rezimie mundurowym.. ot zabawa!!! wiec dowolnosc strojów chyba nie powinna dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Do kolegi schutze W ktory krzywi sie na umundurowanie nie do konca zgodne z historia mam jedno pytanie... Jak znosi takie klamstwo jak M-72, Urale, Dniepry udajace na rekonstrukcjach niemieckie motocykle? Toz to dopiero obcaich i fopa...Albo bron z tworzywa ABS? Przeciez najwazniejsze w tym wszystkim jest to aby dobrze sie bawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Mam jedynie nadzieję że trawa była wystarczająco zielona :DZawsze znajdzie się ktoś który szuka dziury w całym lecz nie pomysli nad tym że szkoda na to życia :DCieszmy się nim !!!! pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 kilka fotek ekipy rybnickiejhttp://zapomniany.rybnik.pl/component/option,com_wrapper/Itemid,70/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 jestesmy w dzisiejszym Dzienniku Zachodnim - ma moze ktos jakies fajne fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Teraz pora na Szymocice..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 witam Zkleciłem mały filmik z potyczki w ocznej uliczce". Miałem dość ubogi materiał ale myśle że spodoba się wam:) pozdrowionka dla chłopaków ze 101 może spotkamy się w Szymocicach pozdrówki dla wszystkich obecnych tego dnia na Żorskim rynkuLang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 aaa.. zapomniałem dodać linku do filmu :) http://www.youtube.com/watch?v=OlwRlVqu0oc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 filmik fakt faktem był czystym spontanem i nie ukrywam że na kolejnym pikniku może wyjść coś o wiele lepszego. Nawiązując do grup uczastniczących to dwóch panów z pięciu po stronie aliantów pochodzi z grupy BunkereXplorers Zabrze :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 czuje się jak bym spamował :D Trodat masz może to w lepszej jakości???pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 odezwij sie na priv mam ten film w wersji wmv o lepszej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 z przyjemnością bym się odezwał na priv ale nie umieściłeś tam swojego maila :D więc możesz kliknąć do mnie.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 A propos filmiku: amerykański spadochroniarz bardzo dobrze odegrał swoją rolę, bo jak rasowy Jankes nie wiedział, z której strony zakłada się taśmę w MG :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 kiler p ty się nie czepiaj taśmy nie widzisz że ze złej strony mu się giwera postawiła, tak to już bywa podczas walki dzięki bogu był pod osłoną tomaszków :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Przecież broń Boże się nie czepiam tylko chwalę realizm ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 wiem wiem :D taki aliancki dowcip pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.