Skocz do zawartości

tesoro de leon sluchawki bezprzewodowe

siesko

Rekomendowane odpowiedzi

Doradzałbym wysokiej klasy przewodowe np. któreś f-my Detectorpro, Killer B's, RAT, Sun Ray Gold Pro, Troy Pro, Predator ML, Timberwolf. Dobry przewód spiralny po przyzwyczajeniu się wcale nie przeszkadza.

A gdyby jednak upierać się przy bezprzewodowych, to...???

Temat bezprzewodowych słuchawek co pewien czas nawraca, ale nadal chyba jest to opcja całkowicie niszowa i niezbyt dobrze rozpoznana. Ale jestem przekonany, że jest to przyszłość. Są osoby, które cenią sobie możliwość odłożenia detektora nieco dalej i porządnego kopnięcia w ziemi (np. z pozycji stojącej) - a każdorazowe wypinanie wtyczki nie wchodzi w grę.

@Raned
Czy posiada Pan jakiekolwiek doświadczenie własne lub przynajmniej obserwacje rynkowe w tym temacie?

M.

Moja niechęć i sceptycyzm do słuchawek bezprzewodowych bierze się z kilkuletniego już czytania wątków na różnych forach zagranicznych i wydaje się, że nie ma słuchawek, które by mnie zadowoliły. Robię na sobie różne inne eksperymenty sprzętowe, ale nie czuję potrzeby użerać się z dodatkowymi zakłóceniami, niepewnością czy mam transmisję, kupowaniem dodatkowych baterii i ekstra wagą przekaźnika.
W dodatku jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem słuchawek przewodowych.

Też się zastanawiam nad słuchawkami bezprzewodowymi komunikującymi się przez bluetooth,nawet oglądałem już kilka i chyba na takie creativa się zdecyduje.
http://www.allegro.pl/item318868448_creative_cb2530_sluchawki_bezprzewodowe_highclass.html
pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie