siesko Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 witam czy ktos ,moze wie czy mozna do de leona zastosowac sluchawki bezprzewodowe,i gdzie je kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Doradzałbym wysokiej klasy przewodowe np. któreś f-my Detectorpro, Killer B's, RAT, Sun Ray Gold Pro, Troy Pro, Predator ML, Timberwolf. Dobry przewód spiralny po przyzwyczajeniu się wcale nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 A gdyby jednak upierać się przy bezprzewodowych, to...???Temat bezprzewodowych słuchawek co pewien czas nawraca, ale nadal chyba jest to opcja całkowicie niszowa i niezbyt dobrze rozpoznana. Ale jestem przekonany, że jest to przyszłość. Są osoby, które cenią sobie możliwość odłożenia detektora nieco dalej i porządnego kopnięcia w ziemi (np. z pozycji stojącej) - a każdorazowe wypinanie wtyczki nie wchodzi w grę.@RanedCzy posiada Pan jakiekolwiek doświadczenie własne lub przynajmniej obserwacje rynkowe w tym temacie?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Moja niechęć i sceptycyzm do słuchawek bezprzewodowych bierze się z kilkuletniego już czytania wątków na różnych forach zagranicznych i wydaje się, że nie ma słuchawek, które by mnie zadowoliły. Robię na sobie różne inne eksperymenty sprzętowe, ale nie czuję potrzeby użerać się z dodatkowymi zakłóceniami, niepewnością czy mam transmisję, kupowaniem dodatkowych baterii i ekstra wagą przekaźnika.W dodatku jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem słuchawek przewodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWaldek Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Moze czas wzorem tel.komórkowych zastosować w wykrywaczach Bluteoth i zestawik słuchawkowy do ucha lub w formie słuchawek. Zdaje to egzamin w telefonach to czemu nie w wykrywaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil6087 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Też się zastanawiam nad słuchawkami bezprzewodowymi komunikującymi się przez bluetooth,nawet oglądałem już kilka i chyba na takie creativa się zdecyduje.http://www.allegro.pl/item318868448_creative_cb2530_sluchawki_bezprzewodowe_highclass.htmlpozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.