carmelo1 Napisano 14 Marzec 2008 Autor Napisano 14 Marzec 2008 sorki 2 razy to samo sie mi wymcklo no pozdr..wszedzie cos sie czaji... :)
carmelo1 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 nowy wypadzik nowe fanciki z tej samej miejscowki :) caly czas zaskakuje
carmelo1 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 obrecz bardzo ciezka :O nie wiem od czego moze jakies pomysly
michal1514 Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 carmello ?? to na przedostatnim zdjeciu to twoje ?? :)
MK Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 hej, fajne sprzęty, poza stenem normalka ale pozdro dla gości uwikłanych w sprzedaż dwóch wykopkowych stenów z naszego dość partyzanckiego rejonu, na dzień dzisiejszy za fiksa bym nie pozwolił pójść tym sprzętom w Polskę, żebym się miał zesrać... pozdro huopy :DPS - Stenów nie kopie się codziennie, bardzo proszę o foto po oczyszczeniu choćby na maila.3m siękokos właściwy
MK Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 co do obręczy mam pewien typ ale nie lubię strzelać na forum, odezwę sie po wytrzeźwieniu na maila bo nie jestem nawet na 90% pewien, możliwe, że jest to tak zwany... :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.