onufry Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Napisano 29 Styczeń 2004 Czasami warto zajrzec rowniez do innego serwisu.W internecie pojawiło się wielkie fotograficzne brytyjskie archiwum II Wojny Światowej. Zawiera około 5 milionów zdjęć Zachodniej Europy wykonanych w trakcie walk przez Królewskie Siły Lotnicze (RAF), w tym m.in. zdjęcia ze sławnego lądowania w Normandii - D-Day.www.evidenceincamera.co.uk Dziennik Internautow. www.di.com.pl
marecki. Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 choć adres znam już od jakiegoś czasu to jeszcze nie udało mi się tam dostać cały czas otwiera się stronka i dalej nie mozna wejsć pzdr
onufry Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Napisano 29 Styczeń 2004 ja rowniez mam problemy,moze dlatego ze serwis jest swiezy i duzo osob kozysta z niega, a serwery nie wyrabiaja sieonufry
beaviso Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 powodu ogromnego zainteresowania naszą stroną zdecydowaliśmy się przeprojektować jej elementy - w najbliższych dniach dodamy nowe funkcje, w tym dostęp do wyszukiwarek".Przepraszamy za niedogodności, ale strona jest chwilowo zajęta. Proszę spróbować później :)"Kilka dni temu jednakże udało mi się. No i kiszka - wyszukiwanie było niekatywne, można było obejrzeć jedynie przykłady. Ale najgorsze jest oczywiście to (naiwny byłem), że fotki - owszem - ale w marnawej wielkości/rozdzielczości, tylko dla podglądu, a prawdziwy wypas można będzie oczywiście zanabyć" za twardą walutę. Czyli podobnie jak z foto satelitarnymi (np. Carterra).Ale i tak najprawdopodobniej najciekawsze dla nas będą foty Luftwaffe, co do których istnieją plany opublikowania w takiej samej formie.pozdr,M
marecki. Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 no cóż czekamy juz od poczatku to poczekamy jeszce pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.