lukasz5 Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Witam sprzedałem ostatnio bagnet mam pytanie czy było warto oddać go za te pieniądze?http://www.allegro.pl/item312102194_bagnet_ks98.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Cena to rzecz względna dla jednych sporo a dla innych nie - z jednej strony było to tyle warte za ile zostało wylicytowane i ile ktoś chciał za to zapłacić a z drugiej strony mogłeś sam ustalić cenę bagnetu (kup teraz, cena minimalna) i czekać.Teraz już jest po wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 ja go wezme za 20zl jak niepotrzebny ;-)mialem dzis 'ka-esa' w rękach ale duzo gorszy stan od twojego.. gosc chcial 100zl.. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 czyli chyba warto było go za 300 oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 to juz twoje zdanie musi byc.. są ceny i ceny.. są rynki i rynki.. są ludzie i ludzie.. nie ma stałych reguł.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Tak jak napisał Acer- sprzedawany przedmiot jest wart tyle ile kupujący chce za niego zapłacić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 albo tyle, ile sprzedający chce zarobic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.