Martian Napisano 13 Luty 2008 Autor Share Napisano 13 Luty 2008 To rewers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 4 Listopad 2011 Share Napisano 4 Listopad 2011 A awers gładki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 4 Listopad 2011 Autor Share Napisano 4 Listopad 2011 O co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 4 Listopad 2011 Autor Share Napisano 4 Listopad 2011 Albo matrix albo Nineteen Eighty-Four ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawgo Napisano 4 Listopad 2011 Share Napisano 4 Listopad 2011 Po prostu gładki guzik Biertumpfela. Mam takich kilka. Cywile też nosili guziki, nie tylko wojskowi i urzędnicy. Tak ku wiadomości:BIERTUMPFEL FRYDERYK Posiadał „Fabrykę Guzików Metalowych, Herbowych i Wojskowych” w okresie od 1832-1869w Warszawie przy ulicy Senatorskiej 460.Z tego okresu jest Twój guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 4 Listopad 2011 Autor Share Napisano 4 Listopad 2011 Fajnie, bo nie spojrzałem a sam chciałem zidentyfikować... i już bym odpisał:) Wyszło by, że identyfikuje sam sobie:))) Takie małe zamieszanie z kontami na O"Ale dzięki! to mnie rozbawiło:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.