Gość Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 Witam chciałem przestrzec przed odbieraniem poczty związanej tematycznie z poszukiwaniami dostałem dziś maila temat: w sprawie spotkania .załącznik: Latebra. Po otwarciu załącznika komp zaczoł coś instalować bez możliwosci wyłaczenia zresetowania skutek przyniosło dopiero wyrwanie wtyczki z gniazdka myślę że to jest jakiś trojan powywalał mi z HDD pliki dosyć istotne dla mnie.Pozdrawiam wszystkich i nie odbierajcie mejli ze sciezki z Wrocławia
marecki. Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 co to znaczy ze scieżki wrocławia ?? nic nie rozumię dostałęś jakiś mail nie do końca się zainstalował bo wyciągłeś wtyczkę z sieci i piszesz że powywalał ci pliki pliki same ci sie pogubiły poprzez nieumiejętne wyłączenie kompa ja jestem z wrocławia tez dostałem wczoraj takie dwa maile i u mnie jest wszystko okpzdr
marecki. Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 acha - proponuję przejsć na linux program jest bezpłatny nie trzeba wykupywać licencji jak to jest z windowsem i niema zadnych trojanów ani żadnej innej zarazy przynajmniej mi się nic nie trafiło a pracuję juz na nim od pazdziernika - i jestem bardzo zadowolony !!!pzdr
zelig Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 Na linuxa nie ma trojanów? Może Ci podesłać jednego?pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.