Skocz do zawartości

Ankieta Spotkanie

Gość kris21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam chciałem przestrzec przed odbieraniem poczty związanej tematycznie z poszukiwaniami dostałem dziś maila temat: w sprawie spotkania .załącznik: Latebra. Po otwarciu załącznika komp zaczoł coś instalować bez możliwosci wyłaczenia zresetowania skutek przyniosło dopiero wyrwanie wtyczki z gniazdka myślę że to jest jakiś trojan powywalał mi z HDD pliki dosyć istotne dla mnie.
Pozdrawiam wszystkich i nie odbierajcie mejli ze sciezki z Wrocławia
Napisano
co to znaczy ze scieżki wrocławia ?? nic nie rozumię dostałęś jakiś mail nie do końca się zainstalował bo wyciągłeś wtyczkę z sieci i piszesz że powywalał ci pliki pliki same ci sie pogubiły poprzez nieumiejętne wyłączenie kompa
ja jestem z wrocławia tez dostałem wczoraj takie dwa maile i u mnie jest wszystko ok
pzdr
Napisano
acha - proponuję przejsć na linux program jest bezpłatny nie trzeba wykupywać licencji jak to jest z windowsem i niema zadnych trojanów ani żadnej innej zarazy przynajmniej mi się nic nie trafiło a pracuję juz na nim od pazdziernika - i jestem bardzo zadowolony !!!
pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie