herbstnebel Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 aha jeszcze jakby sie nudziło (:>) to między listą podfor a treścią można by dać taką małą rameczkę - gorące tematy czy coś. Np w mieście x wybuchł niewybuch y i osoba z wbija na forum o tym napisać i nie widząc tego na głównym myśli, że jest pierwsza ale nie bo widzi w 'hot' rameczce, że 'hot' temat o tym już jest w aktualnościach i nie robi dubla...dobra, pomarudziłem. przepraszam za offtopa i powodzenia w programowaniu Bociek.. hehehe
Bocian Napisano 11 Luty 2008 Autor Napisano 11 Luty 2008 Łączenia postów zapewne nie będzie. Problemem byłaby ich kolejność i to że stanowią pewną całość danego wątku. Poza tym będziemy stawiać coraz większy nacisk na myślenie ludzi, myślenie co dodają i jak dodają i gdzie dodają jednocześnie dając im coraz więcej przydatnych usprawnień.Na bank będę zawsze przeciwny edycji postów i tematów. No i to już nie ja będę oprogramowywał :) więc pewnie będzie działało w końcu jak trzeba. Będę tylko trzymał pieczę nad kodem i całość koordynował. Nadal potrzebujemy doświadczonych programistów PHP, MySQL do współpracy przy muzeum i całym Odkrywcy. Warunki finansowe i forma współpracy do uzgodnienia. Co do tematów HOT to nie byłoby to złe rozwiązanie. Na topie w tej ramce byłyby tematy z największa ilośćią postów w stosunku do czasu od ich założenia.
Kaazek Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Mimo iż trochę czasu jestem na forum nie nabiłem dużej ilości postów. Poprostu wolę napisać o konkretach niż klepać posty nic do tematu nie wnoszące (typu o idę spać bo ....", Ech czyli nikogo nie zaskoczyłem..."Mówić Ci... wuju?" itp. - jednocześnie przepraszam autorów ich postów za wykorzystanie cytatów w tym kontekście). Też jestem za kontrolowaniem postów osób nowych na forum aby uniknąć sytuacji jak z niejakim agnetem ss" we wszystkich jego nickowych odmianach, ale wnoszę o nienakładanie tego typu obostrzeń na osoby będące członkami forum od dłuższego czasu - a nie posiadające zacięcia pisarskiego" bądź nie uprawiające wodolejstwa".Pozdrawiam - Piotrek
Brat Pit Napisano 13 Luty 2008 Napisano 13 Luty 2008 A może byłaby możliwość, aby jeden i ten sam temat mógł być w dwóch forach. Sa takie tematy, które pasują i do jednego i innego forum i zamiast dublować temat byłby widoczny i rozwijany ten sam.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.