ammo-master Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 to jest moja lufa a nie sqr'a cenę taką podałem w oparciu o potwierdzone opinie pozdro.
f35jsf Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 To jest, a w zasadzie kiedyś była lufa od MG 42. Myślę, że jest to jakaś myśliwska przeróbka z czasów radosnego PRLu.
f35jsf Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 A kto Ci takie opinie potwierdzające cenę dał??Nasze opinie mówiły o zniszczonej" lufie MG 42. Nie zniszczone można kupić na alle za 30-50 zł. Twoja jest warta tyle to złom. No i jak zwykle podlega pod ustawę:)))Pozdrawiam.PSUprzedzając, bo tak możesz mnie zrozumieć, to nie są złośliwości jeno fakty:)))Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.
ammo-master Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 cenę podałem w oparciu o opinie znajomego rusznikarza ktory to oferował mi za nią 80 pln'ów ale wiedząc jaki z niego sknera trochę ją podbiłem.a co do tej ustawy to strzelać z niej napewno sie nie da pozdro.
f35jsf Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Moja rada jest taka:bierz lufę i grzmij do tego rusznikarza nich Ci wypłaca te 80 złotych.
Pytanie
sqr
od czego ta lufa może być??
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.