woytas Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 Widzial ktos? Czytal ktos?Wczoraj znalazlem w sklepie z pelna kultura - kolo 40 pln.Warto?Wygladalo ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Widziałem , ale jakoś mnie nie przekonało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 no wlasnie mnie tyzKtos jeszcze widzial dotykal moze kupil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Ja kupiłem. Dość płytkie potraktowanie tematu, wyjaśnianie rzeczy oczywistych - książka dobra dla młodszego czytelnika albo dla Amerykanina. Błędy w podpisach pod zdjęciami. Ale poza tym sporo fotografii i pomiędzy wierszami da się wyłowić kilka ciekwych informacji. Cena nie jest wielka, można kupić dla uzupełnienia biblioteczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Ano niestety - nic wielkiego, choć o użyciu bojowym jest nieco więcej. :-)http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?t=120347PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.