wojsko polskie Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 mnie wygląda na węgierki zinyi a wy jak sądzicie?
Grzesio Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Dokładnie, radziecki czołg manewrowy (średni) T-28 z dodatkowym opancerzeniem.Brak mu jedynie km DT, 76,2 mm armata wz. 1927/32 jest na swoim miejscu. ;-)PzdrGrzesiu
akagi Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Nie, ale to dziecko jest nadwyraz irytujące. Przecież każdy z nas mógłby zacząć skanowac książki albo wstawiac zdjęcia z forum jakie tu były trzy lata temu.
wojsko polskie Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 mnie wygląda na węgierki zinyi a wy jak sądzicie?
akagi Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Po pierwsze już pokazywałeś to zdjęcie. Po drugie już dostałeś odpowiedź. W ogóle widziałeś wegierski czołg??????To jest T-28 - sowiecki czolg wsparcia, tyle że bez broni, zdjęcie z 1941 roku , ja stawiam na to że z Ukrainy.
Pytanie
wojsko polskie
mnie wygląda na węgierki zinyi a wy jak sądzicie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.