bartek88 Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 Naprawdę nikt nic nie wie na temat tego guzika?Pozdrawiam.
8total4 Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 przepisz napisy wokół brzegu..* La Belle Jardiniere Paris *, to sygnatura ktora wystepuje na francuskich guzikach militarnych.nie mogę się doczytac awersu.jak przepiszesz, będzie łatwiej.pozdro!
bartek88 Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 Ten napis to: ECOLE .PROFESSIONALLE .RCI. CHOISY Tak mi się wydaje ale nie jestem pewien.Szczególnie chodzi o dwa ostatnie człony.Wydaje mi się że jest coś jeszcze między tymi dwoma ostatnimi członami ale nie mogę tego rozszyfrować.
bartek88 Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 Przesmarowałem go oliwką i wyszły resztki złocenia.Pozdrawiam.
pomsee Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Typowy francuski guzik szkolny XIX w.Ecole profesionelle" - szkoła zawodowaChoisy to prawdopodobnie Choisy-le-Roi miejscowość i gmina we Francji, w regionie Île-de-France, w departamencie Val-de-Marne.
bartek88 Napisano 14 Luty 2008 Autor Napisano 14 Luty 2008 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.