Skocz do zawartości
  • 0

Takie coś????

BARON 77

Pytanie

Napisano

Witam.Wyszło mi coś takiego i mam pytanie czy jest to bezpieczny przedmiot bo chciałbym go zabrać do domu ale źle mi się kojarzy.Nie mam pojęcia na temat {fajerwerkowy}więc proszę o odpowiedzi kolegów po fachu..Pozdrawiam.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dodam jeszcze że mieszkam 16km od najbliższych potyczek wojennych.A w lesie napotykam na całkiem spore ilości amo .Raz trafiłem na {składzik} amunicji w kartonowym opakowaniu było tego ok 300sztuk całkiem całkiem zdrowych.
Napisano

Obiecuję że zaproszę kolegę.Z miłą chęcią popatrzę z DAAALEKA jak obchodzić się z takimi wynalazkami,fotka nie moja ale takie samo cudo zalegało poniżej 20cm.Nie mam pojęcia skądy o mienia takie rzeczy......

Napisano

Witam.Wyszło mi coś takiego i mam pytanie czy jest to bezpieczny przedmiot bo chciałbym go zabrać do domu ale źle mi się kojarzy.Nie mam pojęcia na temat {fajerwerkowy}więc proszę o odpowiedzi kolegów po fachu..Pozdrawiam.

Napisano
Nie jest to bezpieczny fant a nawet mocno niebezpieczny. Jest to zapalnik granatu F1 lub RG42.Nie ruszaj,bo czym pozbierasz rozrzucone w lesie paluchy ?
Napisano

To na 100% to.Metr dalej wyszły mi takie trzy puszki za jednym kopnięciem,tylko bez tych zapalników.Odechciało mi się wędkowania.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie