BARON 77 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Witam.Wyszło mi coś takiego i mam pytanie czy jest to bezpieczny przedmiot bo chciałbym go zabrać do domu ale źle mi się kojarzy.Nie mam pojęcia na temat {fajerwerkowy}więc proszę o odpowiedzi kolegów po fachu..Pozdrawiam.
BARON 77 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Dodam jeszcze że mieszkam 16km od najbliższych potyczek wojennych.A w lesie napotykam na całkiem spore ilości amo .Raz trafiłem na {składzik} amunicji w kartonowym opakowaniu było tego ok 300sztuk całkiem całkiem zdrowych.
Saper93 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 To przyslij mi troche, albo powiedz na maila gdzie mieszkasz. Wpadne i pozbieram, nieodpłatnie:) Pozdrawiam!
BARON 77 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Obiecuję że zaproszę kolegę.Z miłą chęcią popatrzę z DAAALEKA jak obchodzić się z takimi wynalazkami,fotka nie moja ale takie samo cudo zalegało poniżej 20cm.Nie mam pojęcia skądy o mienia takie rzeczy......
BARON 77 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 kolego Saper93 nr mojego gg 12948724.pozdrawiam
BARON 77 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Witam.Wyszło mi coś takiego i mam pytanie czy jest to bezpieczny przedmiot bo chciałbym go zabrać do domu ale źle mi się kojarzy.Nie mam pojęcia na temat {fajerwerkowy}więc proszę o odpowiedzi kolegów po fachu..Pozdrawiam.
Catadero Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Nie jest to bezpieczny fant a nawet mocno niebezpieczny. Jest to zapalnik granatu F1 lub RG42.Nie ruszaj,bo czym pozbierasz rozrzucone w lesie paluchy ?
BARON 77 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Dzięki panowie za szybką odpowiedź,jutro to zakopię bo zostawiłem na powierzchni.jeszcze raz dzięki..Pozdrawiam
BARON 77 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 To na 100% to.Metr dalej wyszły mi takie trzy puszki za jednym kopnięciem,tylko bez tych zapalników.Odechciało mi się wędkowania.Pozdrawiam
Saper93 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Ty żes to znalazł, jak byłeś na rybach?:) Pozdrawiam!
Pytanie
BARON 77
Witam.Wyszło mi coś takiego i mam pytanie czy jest to bezpieczny przedmiot bo chciałbym go zabrać do domu ale źle mi się kojarzy.Nie mam pojęcia na temat {fajerwerkowy}więc proszę o odpowiedzi kolegów po fachu..Pozdrawiam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.