ArtVee Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Siedziałem kamieniem, żeby wreszcie obejrzeć upragniony i wypatrzony w programie tv odcinek Było, nie minęło" w naszej tv info. Włączam, i co widzę? Końferencja prasowa Macierewicza! Szlag mnie trafia. Czy za każdym razem transmitują wszelkie możliwe wystapienia wszelkich możliwych oszołomów wtedy, kiedy mogliby zabłysnąć czymś ciekawszym?
kubas Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Też to zobaczyłem:( powinni z tego powodu przesunąć program czy coś, a nie nie ma i nie wiadomo kiedy będzie bez sensu:(PZDR
Kaazek Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Napisałem właśnie do tvp maila z podziękowaniem za gadającą głowę" w miejsce jedynego sensownego programu w tej telewizji. Nic to co prawda nie da, ale trochę odreagowałem, szczególnie że to nie pierwszy taki numer.A może tak każdy z nas, mający dostęp do neta wysłałby w takiej sytuacji maila z podziękowaniami". Może to coś da? (No dobra nie jestem naiwny i nie wierzę w cuda - przynajmniej takie).Pozdrawiam - Piotrek
woytas Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 tak jak policjanci wysylaja aluminiowe widelce - my moze tez cos bedziemy wysylac do tvp?
suchy ss Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 mysle ze 76mm wystarczy:P(zart)ehh Panowie na temat tvp nie ma sie co wypowiadac..puszczaja co chca a program" podany w roznych gazetach jest w wiekszosci przypadkow bezurzyteczny..
dominik.zd Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Ja też czekałem na Było, nie minęło" i się rozczarowałem.W programie pisze, że powtórka programu będzie o 01:45 w nocy. Nie wiem czy to prawda, czy dadzą powtórkę konferencji. Jeśli to drugie to zrobię tak jak kolega Kaazek. pozdrawiam
Saper93 Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 No ja tez starciłem czas przed telewizorem, a mogłem go spożytkowac na wykopkach. Trzeba poprosić A. Sikorskiego, aby przeniósł swoj program na np. TVP1. Pozatym smiać mi sie chce jak sobie przypomne coś. Mianowicie mowili w TVPinfo że bedziemy najszybciej otrzymywac wiadomości z kraju, a oni mi 1.11 mowili że jutro jest dzień wszystkich swietych:) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.