blackdog Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 zalman, ale Twoje wypowiedzi są inne, bo są pełne pogardy dla tego człowiek a zarazem samouwielbienia - gdzie to nie byleś, czego nie widziałeś - powiem jedno - a co nas to obchodzi - ja sie pytam, czy miałeś okazje gdzieś indziej w Polsce niż w Kasinie dotknąć z bliska , obejrzeć i wleźć na wieże z wrześniowego Vickersa ?? Więc przestań proszę bredzić, bo jednak było nie było, nawet tak pociety w drobny mak kawałek ma sporą wartość historyczną i poznawczą - a w MWP to na pewno nawet tego nie dotkniesz, albo zgnije gdzieś zapomniane w magazynach - oczywiście można by zamiast tego postawić coś takiego jak pisał balans, ale to już nie będzie tego klimatu - w tym miejscu ten kawałek żelastwa jest po prostu autentyczny aż do bólu.A myślę, ze jeżeli Patronowi udało sie znaleźć jeszcze jedną wieże, to może jakby zrobić większą akcie polegającą na przeszperaniu miejscowości gdzie Vickersy kończyły swój szlak (i okolicznych złomów) to pewnie by jeszcze niejedna rzecz wyskoczyła :)
akagi Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 ja chciałem zauważyć, że FWP jedna wieżę, uratowaną za skladu złomu, od naszego Vickersa już na stanie ma. Ale musi ona poczekać w kolejności oraz na resztę elementów .a co do reszty to zgadzam się z blackdogiem - bicie piany zupełnie nie wiadomo po co.
zalman Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 awet tak pociety w drobny mak kawałek ma sporą wartość historyczną i poznawczą"czy miałeś okazje gdzieś indziej w Polsce niż w Kasinie dotknąć z bliska , obejrzeć i wleźć na wieże z wrześniowego Vickersa ??" ale Twoje wypowiedzi są inne, bo są pełne pogardy dla tego człowiek a zarazem samouwielbienia - gdzie to nie byleś, czego nie widziałeś"...człowieku łykasz coś czy się acetylenu nawąchałeś??? przeczytaj o czym ty bredzisz...napisałem AMEN by temat oceny dzieła" zakończyć więc bądz tak łaskaw i się...P.S. to jest cudzy temat dotyczący innego Vickersa więc go zostaw w spokoju...
szczepciu Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Zalman, ja Cię nie straszę. To Ty rzucasz błotem na prawo i lewo, obrażając ludzi. A ja zwróciłem tylko uwagę, że mi się to nie podoba. Mnie też ta wieża razi, ale to nie znaczy, że mam po kimś jeździć jak po łysej kobyle". szczepciu
blackdog Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 maus, a czy ktoś w tym wątku oprócz zalmana błotem rzuca ?? raczej dyskusja reszty osób toczy sie w spokojnym tonie, tylko zalman rzuca co i rusz inwektywy w kierunku kolejnych osóB
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.