endriu Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 Co sądzicie o tej grze jeśli ktoś wnią grał oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Witam. Jeśli grałeś w Wolfa, MOH czy Cal... to wypadnie słabiutko. Ja zaczynałem od tej gry - ten rodzaj gier i byla dla mnie super. Lepeszy od niej był H&D DeLuxe a potem wymienione wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Mortyr był OK dopóki akcja nie przenosiła sie w kosmiczne klimaty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 podobnie jak Wolf. Że już nie wspomnę o Heńku na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 ale z całą pewnoscia mozna powiedziec POLSKI PRODUKT!! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2004 racja bocian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 to prawda. dopoki byla to wojna a nie kosmici i duchy to gralo sie OK. Moze 2 czesc bedzie lepsza.pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2004 będe czekał za nią z cierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk wiking Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Część wojenna miała dużo ze starego Wolfa... potem to już był Quake II, którą to inspirację było widać choćby w wyglądzie plansz... nieco gorszych. Eryk i koty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 nie przeszedłem niestety mortyra (coś sie musiało spieprzyć z wersją na płytce, bo 3 osoby w to grały niezależnie od siebie i każdy utknął w tym samym miejscu). Ale jak na polskie realia coś pięnego. Czekam na dwójkę.Ktoś słyszał o jakichś zapowiedziach cogdziekiedyjakzkimpocoidlaczego?PZDR MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam.O zapowiedzi czytalem na wp w grach.Ale osobiscie 2 w akci niewidziałem.Może ktoś z was grał????A to link do strony do zapowiedzi o mortrze:http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,6888,2232PozdrawiamMichał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.