Kiler Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Hak od niemieckich szelek Y jak i od paska od pudelka maski pgaz.
maru Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 zdjecie a,b,c,d,e. to kawalek rozerwanego pocisku ppanc
MK Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 1. tak jak napisał maru rozerwany pocisk, radziecki przeciwpancerny 45 mm bez czepca balistycznego.2. Fragment aluminiowego zapalnika do szrapnela - być może carski 3. zgnieciona oliwiarka?4. hak mundurowy do podtrzymywania pasa5. Łuska 7,62x54R Mosin, nie widać bić ale wygląda na carską, no i obok niej ostrołukowy pocisk do kompletu.
MK Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Nie no z oliwiarką przesadziłem, za duże, może manierka jakaś stalowa...? A co do 1. to zmierz średnicę i będzie wiadomo, bo też tak na szybko pisałem.Pozdrawiam
areko-golo Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 CO DO OLIWIARKI TO RACZEJ NIE BO TO JEST WIELKOSCI GRANATU F1 A OLIWIARKI TO RACEJ MNIEJSZE BYŁY PRZYNAJMIEJ TAK MI SIE ZDAJE
MK Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Hak nie będzie od podtrzymywania pasa, co najwyżej do zaczepienia go o niego. Myślałem, że może od szelek Y" ale tam są 2 otworki na przewleczenie paska. Ktoś Ci go pewnie zidentyfikuje. pozdro.
Pytanie
areko-golo
Nie wiem co to jest!
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.