piotrek.klon Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 A mnie się equila" podoba...:D I pięknie się na ulicy woła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 browar, browarek, nogi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Menażka :)A jak coś od wykrywki to proponuję Pikawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morph Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 dla suczki, Marilyn (od Monroe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDM Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 A moze Solaris? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalwa Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 jak od wykrywki to może Piszczałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Imię dla psa powinno być krótkie.Ja np. do tej pory miałem:Elzę, Tinę, Astrę,a obecnie Boni(vel Bunię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 -Rex :]-Czat (można zmienić na Czad, jak będzie sobie często pipierdywał :P ) - Pietruch pucybuta ? :D- Fortuna- Platon- Bond- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Witam!Imię psa powinno być raczej krótkie i nieskomplikowane, ułatwi to szybkie przyuczenie zwierzęcia do tego jak się wabi.:-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Uważam, że najlepszym byłby GRANAT. Krótkie i mocne. Mój wabi się Apollo Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 - lufa- wykrywka- saperka- mina- MG-ta- komora- TT-ka- Parabelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayka szelezniowska Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Naprawde wolalbys na swojego psa komora"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 co żeś kolego wybrał??Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymo Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Helga! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gg Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 jeszcze nic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.