dago2 Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Ktoś zwiewał,aż obuwie pogubił:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 w lesie zima:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Witam. Pewnie to droga do leśnej chatki-kopulatki. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 może tam stala jakas karczma? Ja bym to przeczesał sitem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Korzystaj więc kolego i smal cholewki do wybranej sobie dziewki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Jak kiedyś szedłem na wykopki, koło drogi krajowej, na berlin. Ale szedłem i tak potrze... ile jak to mowi moj kupel jagódek". Ładne, blondynki, brunetki itp:) Ale tam, to jest taka stara ulica (slepa, nikt tak nie jeździ, zarosnieta) Ta tam jest wiecej sreberek" niż lisci :) Hehehehe. jak kiedys tam bede przechodzic, jak bede szedł na wykopki to zrobie fotki:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 wczoraj same puszki od sardynek, zakrętki od wódy, kapsle od win (takie z zawleczzką) i kondomy i to wszystko na pięknym terenie- góreczki kuszące strasznie, dołki strzeleckie itp...jutro powrót na miejsce tylko pare metrów w bok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.