Gość Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Jakby koledzy mieli jakiś ciekawy namiar na mokrą część wielkopolski to od marca powinienem dysponować echosondą i kamerą z 20 m kablem.Ciekawe jak to się sprawdzi przy obwąchiwaniu studni. Z góry uprzedzam że wodę to ja lubię oglądać tylko znad powierzchni więc trzeba się będzie zaopatrzyć w saperkę z 20 metrowym trzonkiem lub wynająć desperata z płetwami i gaśnicą na plecach. Istnieje jeszcze możliwość że kobita się dowie o moich zakupach a wtedy życzyłbym sobie mieć skromny kurhanik nad jeziorem.
marecki. Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 hej !!!!i to się kiedyś dowie hahahahahamoże odrazu się poskładamy na kwiatki ??pozdrawiam i życzę dobrego zakupu !!!marecki
dago Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Co to za echosonda? A na dziewczynę to mam sposoba :-), od lata mam pożyczony" :-) wykrywacz..hehehe.. do następnego sezonu przyzwyczai się i sprawa przyschnie. Po co denerwować. Pozdrawiam.
bastus0 Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 ....ehehe a gdyby już było tak żle to zapisz sprzęcik....forumowiczom z odkrywcy" hihihie
Monsun Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Panowie, co wy tak peniacie z tymi kobietami. Trzeba mieć big cojones:) Ja się tylko martwię czy otrzymam zamówionu u producenta wykrywacz na czas, i to wsio, a moja kobitka już się na to nieźle nastawiła. Pomyślcie tylko ile one wydają na lakiery do paznokci i innych dupereli? Więc spodnie na tyłek i do roboty. PozdrMarcin
Gość Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Echosonda nie będzie specjalnie wypasiona, zwykły model wędkarski ze Szwecji (sklep www.jula.se produkt oznaczony jako ekolod) ale zarys dna widać dosyć wyraźnie (traktor znajdę). Kamerka czarno biała z podświetleniem na podczerwień a monitorek 5,6 cala , wszystko na 12 V.Pozdrawiam
pomsee Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Wiciu jak juz namierzysz ten swoj obiekt (z załogą) to daj znac kiedy go bedziesz wyciagac. Chetnie bym ten twoj traktor zobaczyl.
Gość Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 To może się kiedyś spotkamy pod Międzychodem ?
Gość Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Bo tam właśnie jest interesująca mnie żelazista woda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.