Skocz do zawartości

mokra wielkopolska

Gość wiciu_r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jakby koledzy mieli jakiś ciekawy namiar na mokrą część wielkopolski to od marca powinienem dysponować echosondą i kamerą z 20 m kablem.
Ciekawe jak to się sprawdzi przy obwąchiwaniu studni. Z góry uprzedzam że wodę to ja lubię oglądać tylko znad powierzchni więc trzeba się będzie zaopatrzyć w saperkę z 20 metrowym trzonkiem lub wynająć desperata z płetwami i gaśnicą na plecach. Istnieje jeszcze możliwość że kobita się dowie o moich zakupach a wtedy życzyłbym sobie mieć skromny kurhanik nad jeziorem.
Napisano
Co to za echosonda? A na dziewczynę to mam sposoba :-), od lata mam pożyczony" :-) wykrywacz..hehehe.. do następnego sezonu przyzwyczai się i sprawa przyschnie. Po co denerwować. Pozdrawiam.
Napisano
Panowie, co wy tak peniacie z tymi kobietami. Trzeba mieć big cojones:) Ja się tylko martwię czy otrzymam zamówionu u producenta wykrywacz na czas, i to wsio, a moja kobitka już się na to nieźle nastawiła. Pomyślcie tylko ile one wydają na lakiery do paznokci i innych dupereli? Więc spodnie na tyłek i do roboty.

Pozdr
Marcin
Napisano
Echosonda nie będzie specjalnie wypasiona, zwykły model wędkarski ze Szwecji (sklep www.jula.se produkt oznaczony jako ekolod) ale zarys dna widać dosyć wyraźnie (traktor znajdę). Kamerka czarno biała z podświetleniem na podczerwień a monitorek 5,6 cala , wszystko na 12 V.
Pozdrawiam
Napisano
To może się kiedyś spotkamy pod Międzychodem ?
Napisano
Bo tam właśnie jest interesująca mnie żelazista woda

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie