Skocz do zawartości

luger P08

mjut

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam!
kolejne zapytanie do znawców Lugera:
czy zwykły Luger od Lugera artyleryjskiego różnił się tylko długością lufy??
czy jeśli tak, można z krótkiej" repliki zrobić artyleryjskiego??
Napisano
A czy wersja artyleryjska nie miała oprócz dłuższej lufy, również celownika z przesuwaną szczerbiną - podobną do stosowanej w karabinach?

Pozdrawiam
Hindus
Napisano
Istiały, nazwijmy to, trzy długości" pistoletu P08 - zwykły", marine - tu rzeczywiście róznicą zewnętrznie widoczną jest dłuższa lufa i artyleryjski z najdłuższą lufą i celownikiem, jak to słuszne zasugerował hindus, podobnym do karabinowego. Co do przerobienia repliki, no cóz, jak to ostatnio powiedzial majster na budowie, wszystko można zrobić, należy jednak pamiętać o wykonaiu celownika przy artyleryjskim
Napisano
gotowy jest w sprzedaży do repliki tanaka, tyle, że podczas drugiej wojny nie używany, nie było potrzeby tak pojemnego magazynka do broni bocznej, wobec wejścia do użycia pistoletów maszynowych
Napisano
podziękował! magazynek fajny tylko oznaczenia na nim nieciekawe, ciekawe, czy da radę go w replikę Denixa wmontować.
Napisano
tu masz w cenie denixa i to jeszcze podczas stzału zamek chodzi i fukll metal
http://www.armedforces.hk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=4030&category_id=18&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
Napisano
no całkiem ciekawa propozycja...i kasa śmieszna jak na długiego..tylko najgorsze, że nie wiem jak tu jest z biciami np. denix robi te repliki b.dobrze a nie wiadomo co To jest.nie wiadomo też jak wygląda magazynek
  • 1 month later...
Napisano
no to powrót do tematu:) mam prośbę- nigdzie nie mogę się doszukać danych o długości lufy Lugera Marine począwszy od wylotu do komory nabojowej. Bardzo proszę o pomoc!
Napisano
oj wiadomo wiadomo wszak jestem szczęśliwym posiadaczem Lugera P08 firmy WE full metal a denix się nie umywa :D
pozdrawiam Kurt
ps.działanie
http://pl.youtube.com/watch?v=p1-U5X6Sj5E
może to potrafi denix ???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie