blezor 0 Posted January 11, 2008 Witam! Jest sprawa! Organizuje sobie wieczor kawalerski, wiadomo wiekszosc takich wieczorow to duzo piwa, jakies panienki chetne na wszystko :), ja troche bede mial inaczej! Poniewaz mam kota" na punkcie czolgu T34, wiec na taki moj wieczor postanowilem sobie pojezdzic wlasnie takim czolgiem. I tu prosba do wszystkich: szukam T34 na chodzie, jezeli ktokolwiek wie gdzie kto ma taki czolg, to prosze o namiary, chce sie z wlascicielem takiego czolgu zgadac na taka jazde, potem moge sie zenic:)! Pozdrawiam i jezeli ktos wie cokolwiek o takch wlascicielach prosze o kontakt! Share this post Link to post Share on other sites
Ptaku51 0 Posted January 12, 2008 Witaj,swego czasu ponizsza firma swiadczyla takie uslugi.niestety strona jest w przebudowie wiec podaje tylko telefon.tel. 0 600 88 06 52adres Warszawa, woj. mazowieckie do Admina:TO NIE JEST REKLAMA - w zaden sposob nie jestem zwiazany z w/w.Pozdrawiam,Marcin Share this post Link to post Share on other sites
Fisher-F1 0 Posted January 12, 2008 Pomysł masz bardzo ciekawy :-) Nie wiem czy Ptaku nie pisze o tym samym ale Panowie Kęszyccy z Jabłonny (koniec Warszawy) posiadają sprawny T-34/85 Share this post Link to post Share on other sites
kadet 0 Posted January 12, 2008 miejmy nadzieje że wstawisz foty jak ci się uda i wszystkiego najlepszego !!! Share this post Link to post Share on other sites
blezor 0 Posted January 12, 2008 Jasne ze wstawie, bede z nich bardzo dumny zreszta, a tak na poczatek to bardzo dziekuje za namiary, jezeli sa jeszcze jakies to prosze. Musze pomalu organizowac przejazczke, bo czas leci, a planuje to na poczatek-polowe kwietnia. Ciekawe ile trzeba zatankowac zeby troche pojezdzic i poczuc te moc wojennych silnikow i niewygode jazdy, ale cena nie gra roli, raz sie zyje! A tak na marginesie, jak juz sie zgadam to zapraszam jezeli ktos chce to zobaczyc na zywo, moze bedzie mozna wskoczyc do jadacego czolgu:) Share this post Link to post Share on other sites
wnusio 0 Posted January 12, 2008 witam,pod garwolinem w wojewodztwie mazowieckim jest t-34 na chodzie do wynajecia, w razie potrzeby moge podac numer do wlasciciela pojazdu na privpozdrawiam wnusio Share this post Link to post Share on other sites
wnusio 0 Posted January 12, 2008 dodam ze ten t-34 wyprodukowany bul prawdopodobnie w 1947r Share this post Link to post Share on other sites
blezor 0 Posted January 12, 2008 Wnusio- dzieki, czekam na nr. tel. : krzycho@gmx.de -pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Boro 0 Posted January 12, 2008 Zobacz sobie stronkę Marcina i jego ofertę. Pozdrawiam i powodzenia :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 19:36 12-01-2008 Share this post Link to post Share on other sites
okejos 0 Posted January 12, 2008 wynajecie to 2000-4000 pln a transport 8 zł/kmpomysl ile za to było by panieniek i to z tej wyższej pólki :D Share this post Link to post Share on other sites
mowglyn 0 Posted January 12, 2008 A nie lepiej wynająć jedną panienkę, pojechać razem do tego T34 i... puknąć" ją na pancerzu! Satysfakcja gwarantowana! Share this post Link to post Share on other sites
mowglyn 0 Posted January 12, 2008 Oczywiście w hełmofonie i goglach! Share this post Link to post Share on other sites
mowglyn 0 Posted January 12, 2008 Pozycja a Rudego"? Share this post Link to post Share on other sites
okejos 0 Posted January 12, 2008 mozna ale mozna sie przy lufie kompleksów nabawić :D Share this post Link to post Share on other sites
Cronos 0 Posted January 12, 2008 lepiej narzeczoną na czołgu pomniku :p darmocha:P ŻART:P Share this post Link to post Share on other sites
capitan2 0 Posted January 12, 2008 Lepiej jedź do Kołobrzegu do BASTIONU zapłacisz 50 zeta za przejażdżkę T-55 przynajmniej szukac nie musisz, trochę ciaśniej ale to prawie to samo ;] Share this post Link to post Share on other sites
mowglyn 0 Posted January 13, 2008 Cronos!Ale dałeś czadu! ;) Share this post Link to post Share on other sites
blezor 0 Posted January 13, 2008 Boro, mozesz mi podeslac namiary na stronke Marcina" bo zostaly namiary skasowane, wiec prosze na mojego maila, a co do panienek czy czolgu... napiszcie ilu z was mialo i miewa panienke, a ilu pojezdzilo sobie czolgiem, czy wymazonym samochodem, lokomotywa czy nie wiem czym? No to to wlasnie jest odpowiedz dla mowglyn", trzeba byc oryginalnym! A teraz koniec dyskusji, i jak ktos cokolwiek wie cos o innych T34 na chodzie, to prosze o namiary. Share this post Link to post Share on other sites
mowglyn 0 Posted January 13, 2008 Blezor!Nie zrozumiałeś mnie. Właśnie TO, o czym piszę jest ORYGINALNE! Spróbujesz, to zrozumiesz!Pozdro!PS. Naprawdę, warto! Share this post Link to post Share on other sites