Skocz do zawartości

Filmiki z wykopków pod Leningradem -CD

MTC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czesc!
czy byl by ktos tak uprzejmy i przeslal mi jakis filmik na @@ bo tu cos mi sie nie chca odpalac po sciagnieciu:/stedke@interia.pl
z gory wielkie dzieki
pozdrawiam
  • Odpowiedzi 176
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jeszcze raz witam i chciałbym poinformować , że naszych filmów z wykopków pod Leningradem nie ma już od dawna na serwerze , nie mamy ich także na komputerze (zajmowały za dużo miejsca).Posiadamy jedynie 3-godzinną kastę wideo , która jest NASZĄ własnością. Prośba do "- jeżeli na tych filmach z Allegro faktycznie jest nasze logo , prosimy okontakt na meila.
Pozdrowienia.
Napisano
Na mailu panie karoljakistam mozesz sobie porozmawiac z ciocia z HAmeryki, tutaj jest miejsce zwane forum dyskusyjnym i kazdy ma prawo zabrac glos a jak ciebie to nie satysfakcjonuje to dziekuje za tak liczne zgromadzenie literek, wroc na cafe allegro militaria gdzie dzis troche sie meczyles tak zwanie umyslowo dowodzac tego i owego.

Jezeli ktos napisal ze na tych filmikach jest logo MTC to nie oznacza ze jest to prawda przyjeta przez pozostalych i zaklepana ustawowo, tak samo tobie nikt nie musi wierzyc ze biegales po wschodzie z kamerka lapiac w kadr te piekne i licznie uwidocznione karabiny" czy jak to tam koslawo ujales w opisie aukcji.

Jezeli chodzi o mnie to ta historyjka mnie w ogole nie przekonala a jaki masz do tego stosunek to mam to generalnie i w szczegole w miejscu obojetnym zasadowo.

Niebawem sie przekonamy czy tniesz finansowo tych biednych licytyjacych spragnionych obrazow czy moze twoja obecnosc na tym forum w postaci zalogowanej byla powodowana tylko checia obejrzenia filmikow.

Napisano
Witam , pół godziny temu otrzymałem (potwierdzoną) informację , że filmy zamieszczone na Allegro mają nasze logo. To przykra informacja.
Pozdrawiam uczciwych MTC
Napisano
przewidywalnosc tego zjawiska byla b.wysoka, przeciez ten typ totalnie sie kompromituje zarzekajac sie w opisie na allegro.pl ze to jego wlasnosc, ale to tylko po ty by go definitywnie nie usuneli z tego miejsca handlu.

to taki typ, odmiana szmalcownika odnosząc do okresow dziejowych nam bliskich bo poznawanych:-)

sprzedalby, pobiegl do kosciolka gorliwie pomodlic sie, a przed sasiadem bilby sie w piers ze to nie on a USdollar$ przekladal z kieszeni do kieszeni.

Napisano

Karolciu!

Nasz skarbie WYKOPKOWY spod Leningradu!

czemuz to aukcje pospiesznie zamknales, czmychanales przed niechcianym obywatelskim donosem o ktorym tak gorączkowo pisaleś pieknymi zgloskami w dniu dzisiejszym?

Przeciez ci ktorzy sumienie maja czyste lekac sie nie powinni, smialo handluj tymi wspanialymi sekwencjami:-)

Napisano
Witam czy będzie możliwość ściągnięcia jeszcze tych filmów(wszystkich) choć przez jakiś czas ??Bo nie stety od nie dawna mam stałe łącze i mogę sobie dopiero teraz pozwolić na ściąganie większych rzeczy ?
Napisano
sorki mam problem ze sciagnieciem tych filmików jak zawsze!!!! :) czy ktoś miał by czas i chęci aby przesłać mi je na pocztę... Petik@master.pl
Lub przesłał mi numer gg to bym przez gg sciągnął... Zależy mi na obejrzeniu tego... Wszystkiego :)

Dziękuje
Napisano

masz taki problem ze nie masz problemu gdyz filimikow nie ma na serwerze:-)

ot i cala tajemnica

jak MTC sie zgodzi to mozna sie zastanowic nad wrzuceniem ich na stale gdzie na darmowe www np zagraniczne

Napisano
Witam -- nistety tak jak już pisałm nie mam tych filmików na serwerze (bo za dużo zajmowały) a z komputera też je usunąłem ponieważ mam to wszystko na vhs - możemy zrobić tak - ponieważ materiału jest 3 h (ja w tych filmikach wybieralem te najciekawsze -ale na reszte tez mozna popatrzeć - mogę zgrać to wszystko (co się bedzie nadawało),powinno się zmieśćić jako film na 1 cd max 2 -i zainteresowanym wysłać pocztą - oczywiście nie chce pieniędzy za materiał filmowy - jedynie koszty takie jak cena za cd (1 zł :) )+ koszty przesyłki.Jeśli taka opcja kogoś interesuje proszę o kontakt e-mail.
Pozdrawiam MTC
P.S. - niestety z powodu strasznego nawału spraw w tym tygodniu zgram ten materiał dopiero w weekend.
Napisano

Witam.Jeśli komuś wysłałem filmy z logo MTC to tylko omyłkowo .Militariami interesuję się od dawna jak również od dawna jeżdżę na wschód.Posiadam w kolekcji wiele filmów i zdjeć dokumentujacych swoją pracę ,filmy Pana MTC również oglądałem , mam je nawet zgrane na CD , by nie zawalać komputera .
Być moze w przyszłosci za wzorem Pana MTC udostęnię ich część szanownym Odkrywcom , póki co mozna było je kupic na Allegro do czego nikogo jednak nie zmuszałem.
Po co je nagrywałem? Otóż z prostej przyczyny iż wwożenie do kraju legalnie fantó nie wchodziło w grę a pamiatkę chcialby mieć każdy.
By nacieszyc jednak oko zamieszczam zdj. Waltherka P38 , wykopek w kaburze,stan całkiem przyzwoity, nie sądzicie?
Za zamieszanie z filmami Pana MTC przepraszam .
Pozdrawiam -Karol

Napisano
Do MS - aukcje zamknąłem z powodu jednego ze społecznych donosicieli .Do czasu wyjaśnienia sprawy sprzedaż filmów wstrzymana , konto donosiciela zablokowane , posty w Caffe Allegro skasowane .(Sorki za byki ,kiepskość klawiatury ).
Jednocześnie polecam inne moje aukcje ;-) i pozdrawiam Pana Grand Trufla /Szwajcara GD ;-) , niech spoczywa w pokoju do czasu odblokowania konta ,czyli pewnie jeszcze długo....
Napisano
che che che che
i co mysłeisz, że tak gatka kogoś przekona,
jak masz te filmy to po co nagrywałes na płyte fimy MTC żeby miec duplikat che che che
Napisano
ale mi dałeś che che che aż mnie zabolało serce, ze smiechu
a po co miec dwie kopie tych samych filmów skora masz oryginały pewnie lepszej jakości, skoro sam nagrywałeś - żałosne tłumaczenia i krętactwo.
Człowieku czy ty sadzisz, że ludzie nie myślą, najwyraźniej tak.
Może powiesz, że do planów Stena, które oferujesz też masz prawa autorskie, ciekawe te plany można znaleźć w necie.
Fajnie sprzedawać to co, inni udostępnią za darmo.

Napisano
Plany Stena sprzedaję ,mam drukarke ,drukuję i sprzedaje ;-) ,co tobie do tego ? W necie są niepapierowe ....
Człowieku, o co Tobie chodzi ? Czy jeśli sprzedajesz ksiażkę W Pustyni i w Puszczy" to masz co do niej prawa autorskie?
Daj sobie siana ,bo szkoda mi czasu na dyskusję z kimś kto chowa sie za tak glupim nickiem.
Karol
Napisano
Oczywiście post napisany spercjalnie pod Pana Che che che , któego zapraszam do moich aukcji . Jeśli ktos chce plany stena mkII to posyłąm mu na maila za free , za papierowe trzeba zapłącic niestety .Post nie ma charakteru kryptoreklamy, odpowiadam po prostu Panowi Che che che na jego pytania.
Napisano
jest pieknie kolejna zadyma sie szykuje.Gdzie dwóch polaków tam trzy opinie.A ja se kupię indiańca od jonesów.Też fajne rzeczy znajduje.I nie będzie z tego zadymy.
pozdrawiam
  • 7 months later...
Napisano
Witam --niestety już tych filmików na serwerze i skasowałem je z dysku a nowych nie udostepniałem bo tamte były najciekawsze.
Pozdrawiam
Napisano
a u mnie sie zachowaly :)
jesli ktos jest zainteresowany to udostepnie je przez DC. namiary na priv.
jesli oczywiscie kolega MTC nie ma nic przeciwko temu...

th.
Napisano
Witam
adler świetny pomysł, z tym udostepnieniem ja też zbieram filmiki różne itp. fotki dokumenty w plikach PDF.
Może zamieszcze nowy wątek na głownym forum i bedziemy sobie udostępniali kto bedzie chciał, w ten sposób powiekszymy sobie wiedzy i materiały nas interesujące
Pozdrawiam GUDEK
Napisano
czesc Gudek. pomysl nie jest specjalnie nowy :)
wiele osob wymienia filmy przez emule czy inne wynalazki. poszperaj na forum, sporo juz o tym pisano - m.in w dziale ksiazka i film.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie